Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Meg lehet tudni, hogy adott...

Meg lehet tudni, hogy adott ingatlan kinek a nevén van?

Figyelt kérdés
Egy örökléses procedúra miatt szeretném ezt megtudni. Osztozkodás történt, és anélkül szeretném megtudni, hogy át lett-e írva a lakás, hogy az érintetteket beavatnám. Kicsit kellemetlen téma mindenkire nézve, de szeretném tudni hogy már biztos nem lehet változás az átírással kapcsolatban, és senki nem fog trükközni. Én nem vagyok érintett semmilyen módon, tehát a kérdést úgy is érthetjük, hogy teljesen idegennek kiadnak-e ilyen infót. Ha jól sejtem, akkor ez nem titkos, és meg lehet tudni.

2022. dec. 2. 11:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

3-4-et sosem lehetett ingyen letölteni. :)

Nálam sem jelenik meg már ingyenes lehetőség és a férjemnél sem, de én azt hittem csak azért, mert elhasználtuk az évi 2-2 lehetőségünket. Úgy tudtam a nem hiteleseknél marad az ingyenesség mégis.

2022. dec. 2. 23:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem pár hete még sikerült.
2022. dec. 3. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!