Meg lehet tudni, hogy adott ingatlan kinek a nevén van?
Persze h van ügyfélkapud akkor online is a földhivatalon keresztül kérhetsz le évi 2 db tulajdonlapot.
Ha nincs akkor vagy a földhivatalba tudsz kérni vagy bármelyik kormányablakban.
És ha én lekérem, akkor egyből megkapom, vagy várni kell rá?
Illetve megtudja bárki, hogy én lekértem adott ingatlanról?
Fel kell menni a földhivatal honlapjára. Azon belül ott van felül, hogy "földhivatal online". Arra rákattintasz és átirányít az ügyfélkapura, ahol bejelentkezel, majd visszairányít a földhivatal honlapjára. És ott azon belül tudsz keresni címre vagy helyrajzi számra és kb. Magyarország összes ingatlanjának meg tudod nézni a tulajdoni lapját.
A 2-es válaszoló úgy értette, hogy évente 2 darabot kérhetsz le ingyenesen, egyébként pénzbe kerül. Ha elhasználtad az évi 2 ingyenest, akkor utána azt hiszem 1000 ft/db az ára, amit bankkártyás fizetéssel tudsz kifizetni. Ha akarod lekérheted 100 darab ingatlan tulajdoni lapját is 1 nap alatt, csak az akkor 100 ezer forintba fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!