Akik hitelre vettek lakást, mennyi a havi törlesztő?
Figyelt kérdés
Illetve házat vagy lakást sikerült venni? Budapesten vagy vidéken?2022. nov. 30. 16:56
2/55 anonim válasza:
50 millióért vettünk egy kertes lakást Budapest agglomerációban (60 nm-est).
40 millió hitellel, ebből 10 m babaváró volt.
Így azt hiszem 160 ezer a törlesztőnk 30 évre, 10 évig fix, aztán meglátjuk, hogy megéri-e visszatörleszteni vagy inkább nem.
3/55 anonim válasza:
Hazat, videken, de megyeszekhelyen. 140 a torleszto.
4/55 anonim válasza:
60177 a törlesztő ez fix 8 évig. Vidéken vettem lakást és 10 m forint volt a hitel.
5/55 anonim válasza:
Még a kamatemelés előtt vettük, 20 millió önerőre, így is 10 milla babaváró plusz 18 millió piaci hitel (végig fix), 120 ezer forint a törlesztőnk. Ha most vennénk fel ugyanezt, akkor 200 alatt nem jönnénk ki a mostani kamatkörnyezetben.
6/55 anonim válasza:
Ja és nem tettem hozzá, felújított panelprogramos panelt vettünk a III. kerületben, 56 négyzetméter.
7/55 anonim válasza:
48 millióért pedig ilyen lakást már nem is kapnánk... :D Amit megvettünk, azok most mennek 58-60 millióért a házban.
8/55 anonim válasza:
Egyedül vettem felújítandó 2 szobás panellakást 21 millióért ismerőstől.
12 önerő, 9 millió hitel. 55 ezer a törlesztőm.
Rosszul nem jártam mert most 1 év elteltével 30 millió alatt nem lenne, hitelképes meg nem lennék úgy elszálltak a hitelek is.
Ha lenne párom egy fokkal egyszerűbb lett volna a helyzet, de hát ez van.
9/55 anonim válasza:
80 ezer. Lakás. Szegeden. Ugyanilyen lakást bérelni most 120 ezerért tudnék.
10/55 anonim válasza:
családi házat építettem, megyeszékhelytől 11 km-re. 110000 a törlesztő 25 évig, végig fix, 24 millió a hitel.
42 millióból épült a ház, 8 millió volt a telek.
csok és babaváró nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!