Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Komolyan itt tartunk,hogy...

Komolyan itt tartunk,hogy pöcegödrös hàzat lehet venni 80M-ért?

Figyelt kérdés

Érden keresgélek hàzat és nyílvàn nem írjàk bele a hirdetésbe,hogy nincs csatorna és telefonban mikor ràkérdezek,akkor derül ki,hogy pöcegödör van.

Komolyan megyünk vissza az időben? Amikor én gyerek voltam ,akkor pöcegödröztek.

Arról màr nem is beszélve,hogy gondolom a kivitelezo egy egérlyuknyi pöcegödröt csinàltat és havonta lehet hívni gondolom a szippantost nem kevés pénzért.

2022. okt. 29. 09:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy köteleznek. Amivel "ösztönözni" tudnak az az, hogy a csatornázást követően adnak egy türelmi időszakot, amíg ráköthetsz. Ha nem teszed meg, az önkormányzat talajterhelési díjat szab(hat) ki az emésztő után, felhasznált ivóvízmennyiség alapján. Mivel ez azért tetemes összeg szokott lenni (pár ezer ft köbméterenként), plusz marad a szippantás díja is, ami egyre drágább, ezért nem éri meg nem rákötni a csatornára. Az egyszeri beruházási díj viszonylag sok, de utána a párszáz forintos szennyvízdíj marad/m3, nem több ezer forint.
2022. okt. 31. 09:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Butaságot írsz. Ahol ki van építve a csatorna, ott kötelező rá csatlakozni. [link]
2022. okt. 31. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg változott a történet, ezért tudtam én is így, hogy nem kötelező, ellenben fizetsz minden esetben. Régebben biztos, hogy így volt, mert engem sem akartak kötelezni, csak közölték, hogy eztán kvázi két irányba fizetek, ha nem vagyok hajlandó rákötni. Lényegtelen igazából...
2022. okt. 31. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem az ország egyik legdrágább városába nézegessél ,el lehet menni másik városba ott sokkal olcsóbban is van vagy veszel panelt 40 millióért.

Nem kell itt veretni a 80 milliódra.

2022. okt. 31. 12:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha köteleznek, hogy ráköss, az azért gond, mert egy istenhátamögötti kis faluban egy öreg néni értéktelen vályogházának rákötése valószínűleg ugyanannyiba kerül, mint egy új ház rákötése. És a néninek lehet, hogy nincs is rá pénze, hogy megtegye.
2022. okt. 31. 12:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 80 milkóból nem Érden vennék és nem is házat.
2022. okt. 31. 12:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Azért ha kb 20-25 éven belül épült a "pöcegödör" már nem törvényszerűen egérlyuknyi. Mi 30 éve se egérlyuknyi emésztőgödröt építettünk, és hozzáteszem:kevesebb gond van vele mint a szennyvízelevezető rendszerrel.
2022. okt. 31. 16:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nincs is 80 milliója a kérdezőnek, csak nézegeti a hirdetéseket, olyat meg én is szoktam.
2022. okt. 31. 18:02
 19/20 anonim ***** válasza:
igen valószínű
2022. okt. 31. 18:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Komolyan itt tartunk, hogy pöcegödrös házat lehet venni 80M-ért... és van még annál sokkal drágább is, hiszen sok kastély nem kimondottan belterületen fekszik, tehát csatorna sincs, még a környékén sem. :D

Most akkor mit szólnál, ha 3 milliárdot kéne leperkálnod valamelyik kastélyért, ahol szintén nincs csatorna. Azon is így háborognál? :D

Én inkább örülnék a helyedben, hogy van 80 millióm, nem azon háborognék, hogy konkrétan Érden milyen házakOt lehet venni. :D

Amúgy is ki akarna Érdre költözni, dik? Ott volt az enyingiekkel a kardos-vasvillás-késes-lapátnyeles csata egy benzinkúton tavaly, nem? Amiben leszúrtak egy tesót az enyingiek valami mennyasszonyszöktetés ürügyén.

2022. okt. 31. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!