Komolyan itt tartunk,hogy pöcegödrös hàzat lehet venni 80M-ért?
Érden keresgélek hàzat és nyílvàn nem írjàk bele a hirdetésbe,hogy nincs csatorna és telefonban mikor ràkérdezek,akkor derül ki,hogy pöcegödör van.
Komolyan megyünk vissza az időben? Amikor én gyerek voltam ,akkor pöcegödröztek.
Arról màr nem is beszélve,hogy gondolom a kivitelezo egy egérlyuknyi pöcegödröt csinàltat és havonta lehet hívni gondolom a szippantost nem kevés pénzért.
Nem az ország egyik legdrágább városába nézegessél ,el lehet menni másik városba ott sokkal olcsóbban is van vagy veszel panelt 40 millióért.
Nem kell itt veretni a 80 milliódra.
Komolyan itt tartunk, hogy pöcegödrös házat lehet venni 80M-ért... és van még annál sokkal drágább is, hiszen sok kastély nem kimondottan belterületen fekszik, tehát csatorna sincs, még a környékén sem. :D
Most akkor mit szólnál, ha 3 milliárdot kéne leperkálnod valamelyik kastélyért, ahol szintén nincs csatorna. Azon is így háborognál? :D
Én inkább örülnék a helyedben, hogy van 80 millióm, nem azon háborognék, hogy konkrétan Érden milyen házakOt lehet venni. :D
Amúgy is ki akarna Érdre költözni, dik? Ott volt az enyingiekkel a kardos-vasvillás-késes-lapátnyeles csata egy benzinkúton tavaly, nem? Amiben leszúrtak egy tesót az enyingiek valami mennyasszonyszöktetés ürügyén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!