Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vettem egy újépítésű ingatlant...

Vettem egy újépítésű ingatlant egy megyeszékhelyen, jó környéken, az alsó szomszédba pedig problémás emberek költöztek, és az egész lakás élhetetlen, mit tegyek?

Figyelt kérdés

10 év hitelt vettem fel rá, nem olcsó helyen, ezért nem is értem, hogy hogy fordulhatott ez elő.

Mióta megérkezetek (1 hónapja kb) azóta:

-napi szintű veszekedés, néha verekedés ami órákig tart

-üvöltetik a zenét, teljesen random időszakokban, van, hogy este 11-kor, van, hogy hajnali 3-kor

-van, hogy egész este ordibálnak

Összefogásra nem számítok, az alattuk lévők elköltöztek, a szinten lévők meg örülnek annak, hogy nem közvetlen szomszédok, nem mernek konfrontálódni.

Párszor hívtam rendőrt, ezzel max azt értem el, hogy pár óráig csend volt, az egyikük 4 szemközt azt mondta, hogy reméli, hogy ez albérlet, mert jogilag nincs sok lehetőségem - ezzel nem lettem kisegítve.

ma 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha éjjel ordibálnak akkor fordulj hatósághoz, önkormányzathoz menni, brtokvédelmet indítani. Azért ha elkezdenek ezzel foglalkozni, meg jönnek a bírságok talán visszavesznek.
ma 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Önkormányzat, birtokvédelem, csendháborítás. Közös k. Házirend megszegése folyamatosan.
ma 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
ma 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tesóméknál ugyan ez volt. Kiccsalád beköltözött, onnantól folyamatos ordítás.

Vettem neki egy biztonsági kamerát, betettük a nappaliba, beállítottam rajta a jelzést "szokatlan hangokra". Éjjel pompásan hallani rajta amikor a C-csaj a gyerekei keresztnevét üvöltözi fejhangon.

Lementegettük mindig a felvételt, ment a levél, meg a google drive link a jegyzőnek.

A második 30000 forintos pénzbírság után csend lett.

ma 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Elköltözől családi házba. Bár ez sokaknak ördögtől való, de nem ikerházas övezetben átlag szomszéd 4-10 méterre lesz tőled. Nekem bevált.
ma 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!