Rákospalotára miért mondják, hogy egy élhetetlen hely?
Ki az a mindenki?
Rákosakármik ellen leginkább 3 dolgot szoktak felhozni:
- Ferihegy mellett van, a leszálló gépekből dől a fölös kerozin, ami csapódik le a földön, növényeken, gyümölcsökön.
- Kint van a világ végén, elég rossz, araszolgató buszközlekedéssel az Örs felé.
- Valami vízgond is volt/van ott, hogy mi, arra már nem emlékszem.
- és amit mások fognak mondani...
Én nem lakom ott, soha nem is laktam, de ezeket olvastam róla különböző cikkekben.
Vidéken lakom már Hála Istennek szóval szagolgatom eleget a levegőt
Rákospalotán sok a cigány meg a csöves...nem is szép... Max a kertes részek. Szóval köszi a húgy szagot kihagynám. Elég volt abban a pár évben míg ott laktam 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Az első versenyzők úgy válaszolnak hülyeségeket, hogy még a kérdést sem tudták feldolgozni, azaz keverik pl. Rákoscsabával.
Amúgy Rákospalotának kimondottan élhető részei is vannak és összességében sem egy rossz hely.
1# Jártál már egyáltalán Bp-en??
Mert a válaszodból az derül ki, hogy azt sem tudod, hogy hol van Rákospalota!!
Amúgy sem igaz amiket + összehordtál a -némileg- hasonló nevű városrészről ami amúgy Bp. másik végében van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!