Nagyon lelakott 55m2 2+1 szobás lakás mennyibe kerülhet csepelen? 1983 óta semmi nem lett felujítva,sacc/kb csakhogy képbe legyek.(panel 4emeletes)
Legutóbb amikor arra jártam 1 milliós és drágább négyzetméter áron kínálták.
Még a budi is hiányzott.
Elég hamar elment az életkedvem.
Igen. Én legutóbb Csepelen a másfél-két szobás panellakásokat nézegettem még az ősszel és felújítva szépen azok kerültek olyan 35-38(-40) millióba. Ez lehet hogy nem nagyobb lakás (a 1,5-2 szobásak is 53-55 nm körül vannak és ez is 3 szobásként), viszont van 3 különálló szobája, ami értékesebbé teszi egy 2 szobáshoz képest.
Ezen felül az ekkora paneloknál általában a felújítatlan fos kb. 5 millióval szokott olcsóbb lenni, mint egy szépen felújított, mert kb. annyit is kell rákölteni, hogy normálisan kinézzen valahogy. (Persze többet is lehet, de ennyit minimum.)
Ez mellett 4 emeletes házban van, amiket a legtöbben jobban szeretnek és keresnek a 10 emeleteseknél, mert nem egy falu lakossága lakik egy lépcsőházban.
Első ármeghatározó tényező a hely. Csepel nagy.
Második a műszaki állapot és az elhelyezkedés, tájolás. (emelet, lift, falakon belüli gépészet, benapozottság, stb.)
Le van-e zárva a szemétledobó? (Csótány?...)
Panelprogramos-e a ház?
Milyen a fűtés?
Ezek alapján mér egy árintervallumot lehet adni.
"önkormányzati lakásról van szó"
Ha nem is eladó, akkor meg se lehet venni, semennyibe nem kerül.
Most te piacon lévő lakást kérdeztél először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!