A félszuterén lakásokat mennyire veszélyezteti a talajvíz?
Sajnos hülye vagyok én az ilyesmihez. Kb. úgy tudom elképzelni ezt az egészet mintha egy csónakot nyomnánk a vízbe. Gondolom minél mélyebben van az ingatlan a talajban annál nagyobb nyomást kell elviselnie a szigetelésnek és annál nagyobb a talajvíz kockázata.
Amit most én nézegetek annál kb. térd mélységben van a földszint. Igaz ez az egész amolyan völgy féleségben van.
Kivétel nélkül az összes vizes, dohos, penészes.
A pince nem lakásnak való.
Talajvízzel csak ritkán van gond mert általában van víz szigetelés.
Leggyakoribb probléma, hogy hőszigetelést mindenhol kihagyják így az a része lesz a leghidegebb a lakásban és oda fog lecsapódni az összes pára.
#3: mind a metróban, mind a plázák aluljárószintjén gyakori, hogy egy nagyobb esőzéskor durván beázik, konkrétan áll a víz a padlón.
A metrónál es a plázákban is elég komoly gépi szellőztetés és fűtés van, az nem fog úgy bedohosodni, mint egy lakás
Hiába pontozzák le, 4-esnek igaza van.
4:
Emellett a metróban is folyamatos szellőztetés van, illetve a 4-es metró megállói gyakorlatilag részben nyitott mélyedések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!