Mi újság az ingatlan piacon? Ti hogy látjátok?
Amióta rájöttem, hogy ez az oldal abból generál pénzt, látogatottságot, hogy valakik napi 24 ben dühítő kérdéseket, alá dühítő válaszokat írnak ki, nem érdekel.
100millió egy panel, tavaly még sikerült 10M ért megvennem.
Csak hogy meglegyen a napi komment kvóta.
Szerintem egyelőre nagy mértékben semerre. Az emberek még nem óvatosak. Az hogy egy pénzügyi óvatosságra, visszafogottságra (ami még nincs hatványozottan) reagáljon a piac, 1-2 év minimum. Rövid távon azt sejtem, hogy az energetikai szempontból sz*r ingatlanok fognak leértékelődni, mert az eladó szabadulna tőle, de nem biztos hogy talál rá olyan áron vevőt, mint mondjuk fél éve... sőt. Főleg, hogy kivitelezőt sem egyszerű ma-holnap találni korszerűsítésre és az anyagárak is lassan napi áron mozognak már. Ellenben az energetikai szempontból pöpec ingatlanok meg kilőnek. Aztán majd meglátjuk ez hosszabb távon mit eredményezhet.
Ez az én egyéni véleményem, majd kiderül.
Most megállt durván, de itt nem történnek hipp-hopp a dolgok.
Most még mindenki kivár, rengeteg túlárazott hirdetés van beragadva egyelőre
Szerintem egész egyszerűen annyi, hogy, ha az ember a topikban végiglapoz 5-15 oldalt ami nem olyan sok idő, legalább talál 5 ugyanilyen kérdést, de szerintem többet is.
De van olyan amikor belemerül az ember 2 nap alatt 3 ilyen kérdést is talál.
És nem fogod elhinni, de az ÖSSZESNÉL ugyanolyan válaszok vannak. Olyat még nem láttam, hogy egyiknél inkább csökkenést másik kérdésnél már inkább növekedést várnak, az összesnél ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!