Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen vidéken élni? Nagyon...

Milyen vidéken élni? Nagyon gondolkodunk, hogy kiköltözünk a fővárosból. Akik kiköltöztek nem bánták meg, vélemények érdekelnek.

Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 20:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Budapesti születésű vagyok, párom Szfehérvári, városban nőttünk fel, 12 éve költöztünk Dabasra, ami busszal 52 perc Bp. Imádok ott lakni, egy zöld részén lakunk, de autóval 10 perc a központ. Minden van, jó az infrastruktura. A párom DHarasztin dolgozik, én Bp-en. Van autónk mostmár, de 6 évig gyalog jártunk ki a megállóba 2,5km. Amúgy a legtöbb helyen a városban sok megálló van csak mi kieső részen lakunk, de ezt cseppet sem bánom. Boltok kicsik, nagyok, sportlehetőség, strand, iskola, gimnázium, középiskola, óvoda, bölcsöde van. Sokan helyben dolgoznak.

Egyszóval érdemes megnézni hova költözöl? Tedd fel a kérdést, mit szeretnél, mennyire legyen nyugodt és cserébe mi az amiről ha kell lemondanál.

2022. okt. 1. 12:44
 22/22 anonim ***** válasza:
69%
Nekem unalmas a vidék. Megpusztulnék ott.
2022. okt. 19. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!