Miért akadt ki az ingatlanos, amikor kikötöttem, hogy nem akarok kutyamániás szomszédot acsargó, őrjöngő kutyákkal?
Utálom a kutyámat, direkt elmentem többször arra a környékre, igazából a szomszéd volt a lényeg. Igaz van kutya, de bent van a házban, így nem zavar.
Tényleg olyan gáz, ha valakinél a házvásárlásnál szempont ez is?
Ház. A legtöbb háznál van házőrző, mert kell a cigányok miatt.
Nehéz olyan házat találni, ahol nincs egy szomszédnak sem.
Az utcában nyilván van, végig is mentem, csak a szomszédba ne acsarogjon a dög éjjel-nappal meg ha kint vagyok a kertben. Az ingatlanos meg milliós jutalékáért igazán megkérdezhetne ennyit a tulajtól, elvégre mégiscsak ő adja el.
Nem "cigányos" környék, gazdag családi házas, amolyan kertvárosi övezet.
Kerdezo! Koltozz belvarosi tarsashazba! Ott mindenkinek a lakasban a a kufyaja. Nalunk tok caend van a 4-6 villamos vonalan levo tarsashazban. Nekunk is van tipik hazorzesre szuletett kutyank. Egesz nap csendben van,nem jon hozzank senki. Nagyon ritkan ugat kicsit jelzesertekkel,ha ugy itemi meg.
Merteshazban mi se birnank a kutyaugatas miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!