Múlthéten nyertem az egyik szerencsejátékon 250 milliót.Hova merre lenne érdemes költözni ha vidéken akarok kertes házat, és viszonylag nyugis életet?
Figyelt kérdés
36F vagyok.2022. aug. 23. 22:07
1/16 anonim válasza:
Költözz hozzám ;)
(Csak vicc)
Am bármelyik falu megteszi sztem
2/16 anonim válasza:
Jajj, már megint te? Nem unod ezt havonta kiírogatni? Vagy így próbálsz valami pénzéhes szukát találni magadnak?
3/16 A kérdező kommentje:
Most nyertem először,komolyabb összeget, az oldalon se régóta vagyok, inkább csak ezt a kategóriát böngészem, meg a házvásárlós rovatot.
2022. aug. 23. 22:16
4/16 anonim válasza:
Nézd meg, hogy hol a legkevesebb a cigó és ott!
5/16 A kérdező kommentje:
Talán ezt az egy kikötést elfelejtettem leírni, hogy nyugis környék alatt én is azt értem, mint a 4-es.
2022. aug. 23. 22:17
6/16 anonim válasza:
Pontosan min lehet ennyit nyerni?
Adakozni nem tervezel? :)
7/16 anonim válasza:
Szerintem lottózz is, mert igencsak sok a "véletlen" egybeesés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
;)
8/16 A kérdező kommentje:
7-es bárcsak annyit nyertem volna mint amit belinkeltél.
Sajnos nekem kicsit kevesebb nyeremény jutott.
2022. aug. 23. 22:22
9/16 anonim válasza:
Ötmilliót nem akarsz elajándékozni csak úgy a karma miatt?
10/16 anonim válasza:
Keresem azt a kérdésed is, ami ugyanilyen mint ha fenti, meg a belinkelt, csak még azzal van kiegészítve, hogy konkrétan milyen fajta házat vegyél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!