Akinek három millióból kell megoldania a költözést, az mit tesz? Albérlet kilőve.
Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 23:24
1/7 anonim válasza:
Sajnos annyit tud, hogy valahol nagyon-nagyom külterületen vesz egy rozoga tanyát, amiben még el lehet éppen lakni. Nem viccből! Szerintem kb. Bp-től 100 km-re a helyi kisváros körül, a városon kivül talán lehet ennyiért most (rozoga) tanyát kapni. Városban ennyiért pl. Bp XV. kerületben egy kerti tárolót kapsz 2 négyzetméterrel.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem
2022. szept. 2. 23:46
3/7 anonim válasza:
Mit jelent, hogy megoldania a költözést?
Milyen célból, hova kell költöznie?
4/7 anonim válasza:
Szerintem gyűjts meg, és egy 15 körül már lehet valahol vidéken egy kis házat venni, leadva az igényeket. Vagy hitel, de ahhoz kell potfedezet is, mert a 3 millióra nagyon max egy 6ot kapsz ingatlanhitelt, azt is megfelelő fizetés bizonyítása esetén
5/7 anonim válasza:
Albérlet. Ennyiből csak az jöhet szóba.
6/7 anonim válasza:
Semmit nem tudsz kezdeni ennyi pénzzel. Nekem 8 millióm gyűlt össze és albérletben lakom. Egyelőre ez is kevés lakásvásárláshoz, nemhogy a 3 millió. Fektesd be valamibe, vagy tartsd deviza számlán és gyűjts még mellé.
7/7 anonim válasza:
Albérletet miért nem akarsz?Ennyiből sajnos nem tudsz más lehetőséget választani. Esetleg azt,hogy a szülőknél maradsz még...de igen, ahogy írják is, a kétszereséért se kapsz már sehol lakható ingatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!