Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Átlagos fizetésből 50 milliós...

Átlagos fizetésből 50 milliós ingatlan vásárlása?

Figyelt kérdés

Akadnak itt olyanok,akiknek egyszerű keresetük van,maximum nettó 400ezer, és vettek hitelre 50 milliós vagy drágább ingatlant?

Hogyan bírkóztok meg a havi törlesztéssel? Éppenhogy csak kijöttök,vagy azért nem gond fizetni?

Mondjuk a hitel kijön havi 140 ezerre,plusz rezsi.

Teljesen felújított és be is rendezett(konyha,fürdő,nappali) ingatlanról lenne szó,ami 3 szobás.

2022. aug. 30. 05:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
#20 Persze, rád van bízva. A "gyik" értelme pont az, hogy többen leírhatják a meglátásukat és a tapasztalataikat, vagy tanácsokat adhatnak. Mindig a kérdező feladata hogy ezeket mennyire veszi figyelembe vagy okul belőle. Dönthetsz tehát a válaszoktól eltérően is, nem fog meggátolni az itt lévők közül senki.
2022. aug. 30. 22:15
 22/31 A kérdező kommentje:

Jó, ez mind szép és jó.

Csak azt nem értem,ha már egyértelművé vált,mekkora különbségek vannak nálatok meg itt,akkor minek tovább osztani az észt,hogy én mit vegyek meg, meg mibe költözzek bele?

Ez már semmi más csak kötekedés. Ha ő régi házat akar venni mert azt látja jónak,akkor tegye azt,de ne rám erőltesse a hülyeségeit.

2022. aug. 30. 22:19
 23/31 anonim ***** válasza:
68%

17: Ha magyar cégnek dolgozol, hogy kaphatsz Szlovákiában hitelt?

Nem Magyarországra adózol meg minden?... Nem M.o.-n van a nyugdíjjárulékod meg minden?...

2022. aug. 31. 00:11
 24/31 anonim ***** válasza:
54%

22: Én külföldi, nagy vagyonos emberek pénzügyi tanácsait szoktam hallgatni a Youtube-on, ugyanezt mondják, mivel most egy globális válságba meggyünk bele. Ha magyarul szeretnéd hallani egy milliárdos tanácsait erről, akkor Motivárpi-adást ajánlok idén nyárról. az ő vagyonosodása az alá írt kommentek is igazolják az "elméletet".

De amerikai multimilliárdosok csatornáján ugyanezek a tanácsok mennek.

Én se vagyok már rászorulva arra, hogy másnak dolgozzak, és nem is a 2. (hitelmentes!) ingatlanom megvételét tervezem... ez 100%-ban annak a pénzügyi gondolkodásnak köszönhető, amit elmondtam neked.

2022. aug. 31. 00:17
 25/31 A kérdező kommentje:

23-as: 1 év ledolgozott idő után kaphatok hitelt,ha Szlovákiában élek,de Magyarországon dolgozom.

Semmi köze hozzá hova adózol. Az 1 év is csak a forint gyengesége miatt van meghatározva. Ha nem lenne ilyen sz*r a forint, simán engednék,hogy 3 hónap itteni munkaidő után felvegyél itt hitelt.

2022. aug. 31. 00:24
 26/31 anonim ***** válasza:
54%

"3 hónap itteni munkaidő után"

Az ottani munkaidő úgy értendő, hogy nem ott dolgozol csak ott laksz egy albérletben? És be kell jelentkezni?

És ez a bejelentkezés ott megoldható?

2022. aug. 31. 00:27
 27/31 A kérdező kommentje:

24-es: köszi a tippet,megnézem a videóit. :)

Egyébként én a válságon annyira nem parázom,IT területen dolgozom. A vállalkozás,meg a befektetések nem az én világom,de annak tényleg örülök,hogy elkezdtem tanulni egy fontos szakmát,hogy kihúzzam magam a gödörből. Anyagi gondok miatt a jövőben biztos nem kell aggódnom.

2022. aug. 31. 00:28
 28/31 A kérdező kommentje:
Megoldható,ha olyan tulajdonost fogsz ki. Nem minden albérletbe tudsz bejelntkezni,pl.ha a tulajdonos odajelentette magát,akkor veszett ügy.
2022. aug. 31. 00:30
 29/31 anonim ***** válasza:
54%
28: Értem, köszi. Akkor szerencsés vagy, hogy összejött és gratulálok.:)
2022. aug. 31. 02:46
 30/31 anonim ***** válasza:

Szerintem eljön még az idő,mikor visszasírjuk az 40-50 milliós lakásárakat és az

1 millió forint/ M2 árakat.

Ott azon a környéken ahol a szüleim laknak most építenek új építésű lakásokat.Az egyik ilyen lakás.

70m2 terasz nélküli 2 szobás 82,5 millió

Másik lakás

70m2 +10m2 erkély 2 szobás

92,5 millió

2022. aug. 31. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!