Hányszor néztétek meg személyesen az ingatlant mielőtt eldöntöttétek, hogy ok, ez kell?
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 13:26
11/16 anonim válasza:
Kétszer néztük meg, de másodszorra már "tárgyalni" érkeztünk a lakásunk és a házunk esetében is.
Szerintem, ha valaki megtalálja, amit keres, akkor nem csak azt látja, hogy tetszik és rendben van, hanem érzi a lelke mélyén, hogy EZ AZ!
12/16 anonim válasza:
ez nem érzelmi döntés, és nem egy fél évre vásárolsz házat. többször kell megnézni.
13/16 anonim válasza:
Pont azért mert nem csak érzelmi kérdés, inkább üzlet.
Ha megéri, akkor nincs min gondolkodni.
A puding próbája az evés, lakva köszi rá hogy jó e vagy sem.
14/16 anonim válasza:
Szerintem meg érzelmi döntés IS!
Nyilván hiába szeretek bele, ha műszaki szempontból, vagy a környék miatt nem oké. Ellenben hiába klappol minden, ha minden zsigerem azt érzi, hogy ez az ingatlan nekem nem lesz otthon.
15/16 anonim válasza:
1x. Megnéztük, megalkudtunk rá, és megvettük. Előtte megnéztünk több mint 30-at.
16/16 anonim válasza:
3-szor néztük meg, amiből egyszer egy barátommal, aki maga is az építőiparban dolgozik régóta és saját maga építette fel a házát. Szükség volt arra, hogy valaki szakmai szemmel is ránézzen és megmondja, hogy szerinte komolyabb kiadások várhatóak-e az elkövetkező 15-20 évben, amíg a hitelt ki akarjuk rá fizetni. A gyerek iskolába járását is meg kellett nézni, hogy hol a buszmegálló, hol vannak bevásárlási lehetőségek, mert eléggé vidékre költöztünk, ahol fel kellett újra fedezni a környéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!