Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Eldöntöttem, hogy változtatok,...

Eldöntöttem, hogy változtatok, de hogy védjem ki a támadásokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kilencedik évem nem volt a legfényesebb, nem sikerült a megfelelő emberekkel barátkoznom, így kissé magányosan teltek a napjaim.

Eldöntöttem, hogy szeptembertől komolyabban fogok koncentrálni a tanulásra és megpróbálok új kapcsolatokat is kiépíteni. Na ezzel az a problémám, hogy a legtöbben a szöges ellentéteim, még én ilyen szempontból a visszahúzódóbbak közé tartozok, ők buliról bulira járnak. Már emiatt ment az ujjal mutogatás, én pedig eléggé rosszul kezelem az ilyeneket.

Van egy lány az osztályban, akikről tudom, hogy nem túl szépeket mondtak, csak mivel visszahúzódóbb, elegánsabbnak (ami amúgy nem tudom, hogy miért baj, ő legalább nem olyan lecsúszott, mint a többi 10 lány) is mondható. Én mindig is szimpatizáltam vele, ahogy ő is velem. Többször megdicsért, hogy csinos a ruhám, vagy leálltunk néhány szóra. Szeretnék vele összebarátkozni, mert úgy vélem vele könnyebben megtalálnám a közös hangot, de félek, hogy a többi osztálytárs emiatt méginkább belém, belénk állna.

Mit tanácsoltok? Merjek belekezdeni ebbe a kapcsolat kiépítésbe? Ha igen, akkor hogy kezeljem az ezzel kapott kritikát?

2022. aug. 2. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szard le a tobbieket.. baratkozz azzal aki neked szimpi meg csinald azt ami jolesik. Ne masnak.akarj megfelelni, a te eleted
2022. aug. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!