Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hányszor néztétek meg személye...

Hányszor néztétek meg személyesen az ingatlant mielőtt eldöntöttétek, hogy ok, ez kell?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 13:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

2x.

De előtte már megnéztünk legalább 15 házat, így azért megvolt az elképzelés, pontosan tudtuk mit akarunk és mit nem. Ennél a háznál éreztük azt, hogy na ez az.

Ennek egy éve, azóta sem bántuk meg, imádjuk, pedig még most is bőven van rajta mit csinosítgatni.

2022. aug. 29. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel addigra már egy csomó ingatlan megtekintésén túl voltam, így már az utcáról láttam, hogy ez a ház az igazi.

Amikor beléptem a látvány megerősített benne, így azonnal le is foglalóztam.

25 éve itt is lakom.

2022. aug. 29. 13:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Lakás, 1x belülről és még 3x kívülről délután, este, éjszaka, hátha kiugranak a boxosok valahonnan, de tisztának találtuk a környéket, úgyhogy tettük is az ajánlatot.
2022. aug. 29. 13:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi ketszer, a ferjem vitt utana epiteszt, hogy nezze at. Miutan a szakember azt mondta szerinte rendben van, utana foglaloztuk.
2022. aug. 29. 13:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

1x

Lakás társasházban. A háznak korábban utána érdeklődtem, mindenképpen ott szerettem volna lakni, a környéket már régebbről ismertem.

A lakás első látásra szerelem volt, jó sokat beszéltettem a tulajt, de szívesen válaszolgatott, látta, hogy komolyan érdekel :)

Le is foglalóztam, és nem is bántam meg, életem egyik legjobb döntése volt :)

2022. aug. 29. 14:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nappal, de mivel panel sok mindent nem volt rajta nezni. A kornyeket nagyjabol mar ismertem, de azert sotetedes utan meg egyszer elmentem arra boklaszni.
2022. aug. 29. 16:50
 7/16 anonim ***** válasza:
66%

Jó pár lakást, házat vettem már.

Én azonnal döntök, amin gondolkodnom kell, azt általában nem vettem meg.

De az eladónak sem adok gondolkodási időt, kell, vagy nem a pénzem.?

2022. aug. 29. 17:02
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
2 lakást vettem egyszer néztem meg mindegyiket. A mostanit a kislányommal néztem meg a nejemet nem érdekelte, de szerencsére tetszik neki is. A házat amit eladtam egyszer nézte meg a vevőm egy hölgy a férje nélkül.
2022. aug. 29. 19:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
2-3.
2022. aug. 29. 21:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyszer néztük meg. Azonnal tudtuk. Nem bántuk meg.
2022. aug. 30. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!