Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki nem befektetési célból...

Aki nem befektetési célból vásárolt, hányszor nézted meg az ingatlant, mielőtt eldöntötted, hogy megveszed?

Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csak 1x, mert azt hittem lemaradok róla.

Ha még egyszer ingatlant veszek, már nem leszek ennyire naiv, másodszorra szakemberrel mennék, de főleg nem hagynám magam befolyásolni.

2020. jún. 11. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Társasházi lakás volt, de többször megnéztem. Először is, hogy milyen zajos, utána beszéltem néhány lakóval és a közös képviselővel is. Tőle elkértem a kimutatást, hogy van-e a háznak tartozása, illetve megtakarítása és vele is elbeszélgettem a lakókról, ő szerencsére ott lakik a házban.
2020. jún. 11. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi kétszer néztük meg. Először csak felületesen, aztán tüzetesebben, de mivel nem értettünk hozzá, nagyon megszívhattuk volna.

Így is volt kellemetlenség, de elég olcsón jutottunk hozzá, hát annyit is ért. Sok munkám benne volt már, mikor eladtuk.

Most is keresünk családi házat, és volt olyan, hogy mire kivitelezésben jártas ismerősömnek megmutattam volna, az eladó elállt az eladástól. Sajnáltam, de nem bántam meg. Előfordul ilyesmi, főleg a házakkal. Egy másik esetben már én sem tudtam megnézni, csak az utcáról, és amikor bejelentkeztem megtekintésre, visszalépett itt is az eladó. :)

Lakásnál inkább a környéket, lakóközösséget érdemes kiismerni. Futárként sok lépcsőházat láttam, van olyan ház, ahová minden további nélkül beköltöznék, de annak is vannak jelei, amit messziről kerülnék.

2020. jún. 11. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez már az 56. ház volt, amit megnéztem. Olyan szerelem első látásra. Benne volt minden, amit elképzeltem. Már mikor a kapun beléptem, nagyon tetszett. Mire körbemutogatta az ingatlanos, tudtam, hogy ez lesz a befutó. Mikor kimentünk, azonnal ajánlatot tettem. Ez már évekkel ezelőtt volt. Mi teljesen felújíttattuk, mindent a saját ízlésünknek megfelelően, de azóta is minden reggel úgy ébredek, de jó itt élni, ebben a házban lakni. Kényelmes, csendes, és a szomszédokkal is minden rendben.
2020. jún. 11. 15:18
 5/11 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Képek, alaprajz segítségével kiszűrtük a jobbakat, a bentmaradtakat megnéztük kívülről, bejártuk az utcát, így tovább szűkítve a jelölteket.

1 maradt, ezt egyszer néztük meg és meg is vettük.

2020. jún. 11. 16:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer néztük meg, el is döntöttük még aznap, hogy megvesszük. De hozzátartozik, hogy szerkezetkész volt, ismertük a kivitelezőjét és mi is tudunk tervet olvasni, meg láttunk már épülő házat, így egy kicsit nehezebb átverni. Aki megvette az előző lakásunkat kb 10 perc alatt eldöntötte, hogy az kell neki.
2020. jún. 11. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Mivel Budapest, népszerű környék, sok időnk nem volt gondolkodni. Előtte jó pár lakást megnéztünk, volt összehasonlítási alappunk, tudtuk mik a buktatók, mire kell rákérdezni.

A lakást 1X néztük meg, a leírás/fotók részletesek voltak, és a kérdéseinket is összegyűjtöttük. Ami esetleg kimaradt arra rákérdeztünk. Második alkalommal már aláírtuk ott, a lakásban, a vételi szándéknyilatkozatot, a meghatározott összeg letételével. Akkor is megnéztük ismételten a lakást.

Nem csalódtunk, nem volt rejtett hiba.

Ha családi házat vennék viszont szakemberrel is megnézetném. Legalább egy hozzáértő kőművessel. Annál jobban mellé lehet fogni.

2020. jún. 11. 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 3-szor néztem meg, utolsóként szakemberrel.

Nem bántam meg egyáltalán.

2020. jún. 11. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
1x megnéztük magunk, 1x odavittük apósomat, aki szakember.
2020. jún. 12. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Vagy nyolcszor. Bőszen túlárazott volt és 45 millióra tartották. Havonta visszanéztem hozzájuk. Mindig vittem egy csokor virágot a hölgynek, egy üveg bort a gazdának, és körülsétálgattunk, beszélgettünk. Illetve hagytam őket beszélni. Na, azt hiszem a nyolcadik alkalommal adták ide nekem végül 35-ért, mert szimpatikus, kitartó és tisztelettudó voltam.
2020. jún. 12. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!