Mit tegyek, ha fenyegetőzik az ingatlanos, hogy tesz róla, hogy mással se tudjam megnézni az ingatlant, mivel mással szeretném megnézni?
Megtekintési nyilatkozatot akart velem aláiratni, ami nem volt szimpatikus és megnézem egy olyannal, aki nem kér ilyet tőlem, mert egyszerűen nem szimpatikus ez. Tehát pont ezzel hangolt maga ellen...
Tehet róla, hogy mással se nézhessem meg, aki nem is az ő cégének se dolgozik? Ő azt magyarázta vmi kolléganőjénél van a kulcs, az kiderült h a tulaj meg egy férfi, kvázi össze-vissza hazudott. Ráadásul a tulaj vissza akar lépni az eladástól, de ezt ő nem is tudta, hanem a másik ingatlanos.
Mindenki aláírat veled megtekintési nyilatkozatot, mert már a 8 éve vett nyaralónknál is ez volt a rendszer az OTP Ingatlanpontnál (is).
Megtekinted és aláírod, hogy megtekintetted, slussz. Mi ezzel a gondod?
A többi, amit leírtál nem releváns, nem is értem!
A megtekintési fázisban mit érdekel a tulajdonos neme, az ingatlanos van megbízva, vele egyeztess!
Olyan meg előfordul, hogy a tulaj visszalép. Hogy esetedben ez tényleg így van, vagy már le akartak rázni, ez már számodra soha nem fog kiderülni!
Én is aláírtam mindenhol a megtekintési nyilatkozatot. Ha meg nem tekintetted meg, akkor mit akar? Akkor nem kell alairni.
De ha megnezel egy ingatlant, az a minimum tisztességes eljárás, hogy alá is írod hogy megnezted.
Én a kérdést se nagyon értem.
Akkor azok nem is voltak hivatalosan ingatlanosok, mert elég régóta szabály már ez.
Ne vergődj már ennyit azon a nyamvadt aláíráson..
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..
Pontosan milyen hátrányod származik abból, hogy aláírod azt, hogy megnéztél egy ingatlant, ha tényleg megnézted?
Már azonkívül, hogy így nem sumákolhatod el a felelősséget, hogy tényleg mutattak neked egy ingatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!