Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nagyon gáz így "mamahotelezni"?

Nagyon gáz így "mamahotelezni"?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok. Nemhiszem hogy valaha is nősülni fogok, mivel eddig mindenki elutasított akihez közeledtem,így elgondolkodtam hogy hogyan tovább. Arra jutottam, hogy mi lenne ha vennék egy nagyobb lakást és akkor odaköltöznék édesanyámmal, és a nagymamámmal. Én fizetném ki a lakás 75 %-át édesanyám pedig a 25-öt.Azt hiszem ez egy jobb opció lenne, minthogy vennék magamnak egy lyukat, így lagalább valamennyire együtt van a családom megmaradt tagjai+elférnénk normálisan, és élhetnénk nyugodtan.
2022. aug. 22. 13:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
55%

#20: Ha még háromszoros sincs a drágulás, akkor az vagy eleve egy drága hely volt, vagy Mucsajröcsöge, ahol még mindig olcsó minden, mert senki nem akar ott házat venni.

Én 7 éve 8 millióért vettem a lakást. Idén 2 emelettel alattunk egy ugyanilyen lakást 33 millióért adtak el. Ez bizony négyszeres ár. És ez csak egy 50 éves panelház egy megyeszékhelyen.

2022. aug. 23. 21:26
 22/23 anonim ***** válasza:
Rendben. Legyen így. A kérdéstől továbbra is teljesen független a téma...
2022. aug. 24. 04:10
 23/23 anonim válasza:

Ezt annyi helyen olvasom h ha jön egy lány nem díjjaza hol laksz, de azt sose írják ki h az a lány mit tud fölmutatni h neki ilyen elvárásai vannak?mert általában azoknak ki van a pics@juk....

Kérdező, nagyon szép h szerzel tulajdont. Ne foglalkozz olyan lánnyal akinek ez számít!

2023. jan. 31. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!