Nagyon gáz így "mamahotelezni"?
Akkor depizz magadban!
27évesen olyan a mentalitásod, mint egy 57 évesé.....
Akkor meg minek írtad ki a kérdést...??
Eldöntötted, csináld....!
Egy jótanács !
általában akkor jön a megoldás, nálad a társ,amikor lemondasz róla.
És bizony, ha jön egy lány,akkor nem fogja díjazni, hogy nénikékkel élsz együtt.
És később megbánod, mert nem lesz privát szféra, nem tudsz egy csókot sem adni ,hogy ne tarts attól,hogy bejönnek-e.
Volt egy kollégám, harmincas férfi.Elvált, kénytelen volt anyjához, a nyolcadikra visszaköltözni.Minden nő EZÉRT utasította el, ráadásul egy kotnyeles anyja volt, ő akarta megválogatni, kivel találkozzon a fia.
A vége az lett, hogy fényes nappal leugrott a fia az erkélyről.Az öreg nő meg ottmaradt,gondolom nagyon jól érzi most magát.
Gondold át az egészet, attól még szeretheted anyudat, nagyidat, DE ne áldozd be magad!!
Szerintem nagyon jól teszed, mert a mai nőknek ugyanúgy nem kellemél csak a lakásod. Azután ha beköltöztek, majd valamilyen úton módon elérik, hogy kitegyenek onnan.
Pont ezt írta le a 6-os válaszoló is, csak más nála a körítés.
#6: most nem kell senkinek, akkor, ha feladja, fog kelleni? Ja, persze... Majd amikor elkezd dolgozni magán, hogy minél jobb ember legyen minden téren, és sokat jár emberek közé, ahol van lehetősége ismerkedni, na, majd akkor lesz valami. De ezért tenni kell.
A 30-as kollégádnád állítja ezt csak magáról, mert mégis mennyivel jobban hangzik, hogy EZ az oka, mint a saját hiányosságai. Ismerek 40 éves fickót, aki anyjával él és válogathat a nők között... nem ő a kivétel
Ennek ellenére, ha már költözni akarsz és csak 25% választ el a nagyobb lakástól, inkább várj még pár évet, spórolj és utána egyedüli tulajdonosként vegyél lakást. Nem érdemes bonyolítani a helyzetet.
Szerintem jobb, ha egy kisebb lakást vennél.
1: Önálló életednek akkor is kell lennie, ha agglegény maradhatsz. A mamahotelezés az egy ettől különálló probléma. Így még a haveroknak is gáz lenne felugrani. Nem mellesleg megőrülsz ha agyadra nőnek a felmenőid. Légy ember! Ismerek én is agglegényt, aki amúgy egy kimondottan talpraesett ember, más kérdés hogy olyan rögeszmés hogy klasszikus női "szolgalélek" kell ahhoz hogy valaki megmaradjon mellette mint barátnő ami manapság nem "trendi"
2: Ahogy írták, nehogy egy nagy lakásért jöjjön valaki veled össze, akár tudat alatt is. Inkább legyen egy garzonod, aztán ha mégis lesz valaki akkor majd eladjátok amitek van és vesztek egy valamirevaló nagyobb lakást kettőnek.
Az, hogy a szüleiddel élsz, önmagában nem gáz. Az önsajnálat annál inkább!
Képzeld, én 32 éves koromig a szülőkkel éltem. Volt viszont egy saját szobám, amit kulcsra tudtam zárni, ha arról volt szó. És képzeld, nem utasítottak el ezért a nők. Nekem sem volt túl nagy sikerem, de nem adtam fel. Amelyik nőnek már bejöttem, annak utána nem volt problémája azzal, hogy "mamahotelben" vagyok. Persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy 20 éves korom óta magamat tartom el, a kajámat és a rezsiben a részem fizettem mindig is.
Volt olyan nő, akivel 2 hét ismerettség után feküdtem le és nem zavarta, hogy a szülők is ott vannak. Sőt, 2 hónap után odaköltözött és 2 évig ott is éltünk a szüleimnél, utána költöztünk csak külön. Ez a nő most a feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!