Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy juthatnék saját ingatlanhoz?

Hogy juthatnék saját ingatlanhoz?

Figyelt kérdés
Jelenleg albérletezek, egyedül álló vagyok, lépésről lépésre valami tabasztaltabb hozzáértő felvázolná nekem hogy hogy is működik ez pontosan, minden apró részlet ami egy házvásárláskor történik, onnantól hogy kinézem az interneten, odáig hogy benne állok a kulcsal a kezembe. Valamint hogy milyen lehetőségek lennének hitelre a számomra? Lehet nem is kapnék, az átlag fizetéshez képest viszonylag jól keresek de ez papíron ami igazolható az a 8órás bejelentett segédmunkás minimál. Igen sajnos ilyenekhez kellett folyamodnom, egy alvállalkozói alkalmazott vagyok mert ebbe a tevtes országba nem lehet annyi pénzt keresni hogy jól élj vagy is kevésbé sz@rul… örökösödésem nincs, volt de az is csak tartozás, Telekvásárlás menete is érdekel, ha már ennyi megvan az építkezés részén már eligazodok (az úgymond az egyszerűbb része)

2022. júl. 30. 13:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ingatlan árverésen érdemes még próbálkozni, de oda is kell egy kisebb tőke.
2022. aug. 4. 17:53
 22/23 anonim ***** válasza:
#21: Inkább nagyobb, mert nem tud hitelezni
2022. aug. 5. 11:59
 23/23 anonim ***** válasza:

21!

Ez szinte esélytelen. Az ebből élő cégek tőkéjével szinte lehetetlen felvenni a versenyt. Itt a környéken minden árverezett házat ugyan az az ember (kft) vett meg.

2022. aug. 5. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!