Mikor "kell" továbbköltözni?
Szerintetek az megalapozza új otthon, környék keresését, ha az ember gyakran bosszankodik apróságokon a jelenlegi lakóhelyén és néha úgy érzi összenyomja a mostani környezet?
Téged mi visz rá a váltásra?
2 kulonbozo lakasban laktam mert akkor nem volt lehetosegem kertea hazba koltozni.
Zavart hogy hallom a szomszedot mikor horkol, kohog, szexel, wczik, egysoval mindent. Nem volt sajat parkolom hanem oda alltam ahol volt hely. Nem mindig sikerult a lakas ele allni es volt aki ugy allt be hogy ne ferjek be melle. Egyik szomszed az ablakom alatt jaratta az autojat minden reggel legalabb fel orat.
Mikor vettunk kertes hazat akkor alig vartam hogy elkoltozzek a lakasbol. Nem mondom hogy itt semmi nem zavar mert van amikor a szomszedomnal uvolt a zene meg az autok szaguldoznak elottunk es a basszustol beremeg a haz, de legalabb a szomszed horkolasat nem hallom es a hazam ele csak en parkolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!