Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mikor "kell" továbbköltözni?

Mikor "kell" továbbköltözni?

Figyelt kérdés

Szerintetek az megalapozza új otthon, környék keresését, ha az ember gyakran bosszankodik apróságokon a jelenlegi lakóhelyén és néha úgy érzi összenyomja a mostani környezet?

Téged mi visz rá a váltásra?

2022. júl. 26. 22:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Engem a kintről jövő zaj vitt rá. Átbillentem egy határon és azt mondtam, hogy elég, ezt nem tolerálom tovább. Innentől nem volt kétségem a költözésről, bármilyen macerás is.
2022. júl. 27. 07:09
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Embere válogatja. Ha azért elköltöznék, mert valami bosszant a környéken, akkor folyamatosan költözködhetnék. Alkalmazkodó típus vagyok. Megpróbálok együtt élni a problémákkal, ha megoldani rajtam kívülálló okokból nem tudom, nem elmenekülök előlük.
2022. júl. 27. 07:28
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Mi az az apróság?
2022. júl. 27. 09:12
 4/21 anonim ***** válasza:
59%

Éltem egyedülálló anyaként falun egy nagy házban, nagy kerttel. Rengeteg autózás, meló, hitel. Fontolgattam már egy ideje, hogy míg eladni nem tudom, kiadom albérletbe és felköltözünk a gyerekkel Pestre lakásba. Aztán egy szép őszi estén arra értünk haza, hogy egy marha nagy varangy ült a bejárati ajtó küszöbén. Kértem segítséget, átdobták a susnyásba. Másnap reggel az autóm mellett ült a térkövön. Ott döntöttem el, hogy én innen biztos, hogy elmegyek.

Most egy kisvárosi lakótelepen lakunk, minden szobaablak egy játszótérre néz. Márciustól októberig nem lehet nyitott ablaknál létezni sem este, sem hétvégén. Vasárnap este még negyed 10-kor sikítva üldözték egymást a kislányok a játszótéren. Remélem jövőre el tudunk költözni, mert kezdem meggyűlölni a gyerekeket, pedig nekünk is van 3, csak nem hagyjuk őket artikulálatlanul ordítani napi 10 órában.

2022. júl. 27. 09:26
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Játszótér mellé költözni hatalmas felelőtlenség. :)

Egyébként a legtöbb ingatlannak meg van az árnyoldala, kérdés, hogy nálunk hol a határ, ameddig el tudjuk viselni.

2022. júl. 27. 11:03
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Játszótér mellé költözni hatalmas felelőtlenség. :)

Most már én is tudom:))) Novemberben költöztünk, akkor csend volt. Hanem aztán kitavaszodott...;) Csak albérlet. Remélem jövő ilyentájt tudunk venni házat. Addig pedig még pár kellemesen meleg hónap zajban, majd jön fél év hideg és olyankor csend, amen!!:))

2022. júl. 27. 11:09
 7/21 anonim ***** válasza:
12%
Elkoltoztel varangy miatt? Gyulolni a gyerekeket. Koltozz a pokolba
2022. júl. 27. 16:41
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem a varangy miatt költöztem el. Mert napi 2 órát ingáztam az ovis gyerekemmel autóval. Mert nagy házat és nagy kertet tartottam rendben egyedül egyedülálló anyaként és fizettem a hitelt.

Plusz a varangy a küszöbön sem tartott ott.

A férjemmel 3 gyerekünk van. A gyűlölöm a gyerekeket nyilván nem szó szerint értendő - a játszótéren este még 9 után is sikogató gyerekeket gyűlölöm, valóban.

Te a pokolból írsz amúgy? Lucifer, te vagy az?:)

2022. júl. 27. 16:43
 9/21 anonim ***** válasza:
56%
Igen es a varangyok vedoszentje vagyok. Szerintem cukik. En biztos nem koltoznek lakotelepre, inkabb a halal. Es most hova koltoztok a sikongato gyerekek elol? :)
2022. júl. 27. 16:45
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Lakótelepen nőttem fel. Most is lakótelepen lakom. Nekem abszolút a panel az "otthon". Sokkal jobb mint a varangyok...

Családi házat akarunk majd venni ebben a kisvárosban, ahol élünk a "játszi" feletti lakásban. Reményeim szerint jövőre. Játszótértől távol.

2022. júl. 27. 16:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!