Budapesten hol lenne érdemes kétszobás panellakást venni 35-40 milliós árban?
Figyelt kérdés
Van jelenleg 25 millió önerőm, év végéig még nőhet kicsit, hitelt csak max 10-12 milliót vennék fel. A legfontosabb szempont az lenne, hogy legyen legalább 50 mm és max fél óra alatt lehessen beérni tömegközlekedéssel a belvárosba (pl. Deák tér).
A József Attila lakótelepen vagyok jelenleg, itt a környéket már ismerem és elfogadhatónak tartom, nem tudom más kerületekben mi a helyzet, Kőbányáról elég sok rosszat lehet olvasni, a város északabbi részében alig jártam.
Mit tanácsoltok?
2022. júl. 15. 16:17
21/21 anonim válasza:
Panelok esetében erdemes utána nézni, hogy azbeszt mentesitett-e. Mert pár embert érne meglepetés ha ennek utána nézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!