Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten hol lenne érdemes...

Budapesten hol lenne érdemes kétszobás panellakást venni 35-40 milliós árban?

Figyelt kérdés

Van jelenleg 25 millió önerőm, év végéig még nőhet kicsit, hitelt csak max 10-12 milliót vennék fel. A legfontosabb szempont az lenne, hogy legyen legalább 50 mm és max fél óra alatt lehessen beérni tömegközlekedéssel a belvárosba (pl. Deák tér).

A József Attila lakótelepen vagyok jelenleg, itt a környéket már ismerem és elfogadhatónak tartom, nem tudom más kerületekben mi a helyzet, Kőbányáról elég sok rosszat lehet olvasni, a város északabbi részében alig jártam.

Mit tanácsoltok?

2022. júl. 15. 16:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10-es,6-os vagyok, igen azt a szakaszt nem emlitettem, de az is jo. Egyedul tenyleg a Berda Jozsit es kornyeket mondanam h hanyagolos. Ott se annyira a panelekkel lehet a gond, hanem az utca vegen azzal a folszintes putri sorral, ahonnan rajzanak az orkok. A panelektol kifele a vasutig putri.
2022. júl. 18. 22:24
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Újhegyi +1
2022. júl. 18. 23:21
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
Igen, rossz szomszédot bárhol ki lehet fogni, de mint írtam, magával a környékkel is kellően sok a probléma, a szomszédtól függetlenül.
2022. júl. 18. 23:36
 14/21 anonim ***** válasza:
33%
Semmiféle probléma nincs a környékkel.
2022. júl. 19. 00:36
 15/21 anonim ***** válasza:
41%
Legalábbis a szilveszteri tüzijátékozást én nem nevezném problémának.
2022. júl. 19. 00:39
 16/21 anonim ***** válasza:
En Kaszasdulot tudnam ajanlani, talan ennyibol meg kapsz ott is kb 50nm-es + erkelyes lakast, HEV-vel kb 10 perc a Margithid / Batyi (a HEVnel jobb tomegkozlek eszkozt elkepzelni sem tudok, olyan tekintetben h percre pontosan tudja tartani a menetrendjet. Ha egyszer meg uj szerelvenyeket is kap, arra mar szavakat se fogok talalni)
2022. júl. 19. 09:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Igazán lehetne összességében értelmezni a hozzászólásomat. "Néha a szemközti utcánál is random megállnak emberek bulizni. ... Ha a szilvesztertől el is tekintünk, egész évben rendszeres, hogy valamiért nem sikerül nyugodt éjszakát eltölteniük." Lehet, hogy vannak Újhegynek jó részei, de mint látjuk, nekik pont nem sikerült olyan részt kifogniuk. Lehet, hogy Kőbánya többi részéhez képest ég és föld a különbség, de azért összességében nézve nem gondolnám, hogy ez lenne a legjobb opció. De nem vitát akarok generálni. Annyit tennék még hozzá, hogy a kérdező max. fél óra alatt akar bejutni a Deákra a leendő lakhelyéről tömegközlekedéssel. Az Újhegyi szerintem inkább háromnegyed óra, napszaktól és a járművek elérésétől függően több. A metrófelújítás lehet gyorsabb lesz ez az idő, de most itt a háború miatt ki tudja mennyit csúszik tovább az egész projekt.
2022. júl. 19. 10:40
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Csak a XIII, XI és III kerületek a jók! A XXI hosszútávon lesz csak jó a HÉV-Metró miatt.
2022. júl. 19. 15:00
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Érthető, hogy nem akarsz sok hitelt felvenni, de muszáj panelben gondolkodnkod? Lehet egy régi építésüvel egy nyugisabb életteret kapsz mint konzervban lakást.
2022. júl. 21. 11:45
 20/21 anonim ***** válasza:
18, amugy csepelt en is neztem, mert beviszik a hevet a kalvin terig, es rovidul a menetido. + a szigetcsucson felszamoljak az ipari dzsumbujt es zold parkos ovezet lesz a helyen. Csak annyi a bibi h majd 2024-ben kezdik asszem a hev munkalatokat, bar lehet hulyeseget irok es hamarabb. Megneztem azt a konferanciat, ahol prezentaltak a terveket. Elvileg fel ora lesz a deakig a szent imre terrol ha elkeszul a felujitas.
2022. júl. 21. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!