Jah, csak a beton max használati élettartama 100 év, a tégla, meg ami égetett agyag annak nincs hasonló korlátja.
2022. jún. 12. 14:51
12/25 anonim válasza:
Üdv: egy építőipari mérnök.
2022. jún. 12. 14:52
13/25 anonim válasza:
Akkor miért esnek szét a téglaházak?
Üdv: egy ember aki sokat sétál és nézelődik
2022. jún. 12. 18:35
14/25 anonim válasza:
Hat igen, te biztos jobban megtanultad az élet iskolájában. LoL. Ahhoz , hogy a régen kisporolt alapozás vizszigeteles és egyéb hiányosságok miatt a ház reped arról nem a tégla mint tartószerkezet tehet. Írd be a gugliba, hogy beton használati élettartama és olvasgass. Ui: további jó sétálást.
2022. jún. 12. 18:57
15/25 anonim válasza:
Végigsétaltam egy pár évtizedet már. A belvárosi házakat is nagyon szeretem de a kis kertes környékeken is sokat voltam. Ami tégla és régi az megy szét mindenhol, hacsak nem ölnek bele csilliárdokat. És 100 éves házakról vagy jóval fiatalabbakról beszélünk.
2022. jún. 12. 19:17
16/25 A kérdező kommentje:
Az,hogy a tégla tartósabb az tény.
Még néhány évvel ezelőtt volt is szó kormányzati szinten,hogy a panellakásokat erőteljesen meg kéne újítani.
Méghozzá,hogy 10 emeletes panelokból visszabontanak.A Többit meg felújítják.
Németországba küldtek ki egy delegációt,mert ott már foglalkoztak ezzel a témával.
2022. jún. 12. 19:28
17/25 anonim válasza:
"Végigsétaltam egy pár évtizedet már. A belvárosi házakat is nagyon szeretem de a kis kertes környékeken is sokat voltam. Ami tégla és régi az megy szét mindenhol, hacsak nem ölnek bele csilliárdokat. És 100 éves házakról vagy jóval fiatalabbakról beszélünk."
Miket meg tudsz állapítani egy egyszerű séta közben, őrület!!!
Távgyógyítást is vállalsz?
2022. jún. 12. 19:33
18/25 anonim válasza:
Havannán meg 30 fölött.
2022. jún. 12. 19:58
19/25 anonim válasza:
Panelben mindig a csóró prolik laktak, mert csak ezt engedhették meg maguknak.
Mára a -valahonnan pénzhez jutott- pénzes prolik laknak panelben, mert normális és igényes ember 50-60 milliókért már nem fog panelben nyomorogni valamelyik gettótelepen.
2022. jún. 12. 20:04
20/25 anonim válasza:
Tökre vigasztalna hogy a tégla maga egyben marad, ha az erkélyek leesnek a belvárosban, a gangok meg a lépcsőhazak leomlanak, és sok házat lezárnak mert életveszélyes. Akármilyen hihetetlenül hangzik, az omladozó házakat elég jól felismerem néhány méterről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!