Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyit lehet alkudni egy XX....

Mennyit lehet alkudni egy XX. kerületi panel lakás árából ami jelenleg 27 millióért árulnak?

Figyelt kérdés
Állapota lelakott, de nem az a fajta ahol mocsok van inkább úgy mondanám egy idős ember élhetett benne aki már nem igazán költött rá marad minden a régi. Lakás 3 szobás 60 nm körüli 10 emeletesben van. Ami még fontos, hogy nem a tulaj hanem ingatlanközvetítőn keresztül van hirdetve.

2021. szept. 19. 01:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyit amennyit a tulaj enged. De ha ügynökségen keresztül árulja, akkor többnyire nincs alku. De azért lehet probálkozni. Mondjuk felajánlasz 26 milliót.
2021. szept. 19. 03:05
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Megpróbálhatod hogy elviszed 26 millióért, de úgy is kapsz rá válaszként egy kövér nemet.
2021. szept. 19. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy készpénzes vevő vagy-e. Általában ha valaki kp-s és gyakorlatilag azonnal tud fizetni, annak szoktak valamennyit engedni, nyilván nem sokat.
2021. szept. 19. 09:06
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
27 milla egy pesterzsébeti panelért egy kicsit sok szerintem,de minden annyit ér amennyit adnak érte!Egyébként 5-10%-nál többre ne számits főleg hogy ingatlanos árulja.
2021. szept. 19. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindenki belekalkulál 5% alkut úgyhogy érdemes 10% alkuval indítani mert attól még nem sértődnek meg és tulaj végül belemegy 5%-ba.
2021. szept. 19. 11:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ.

Szerintem is sok az ára, de nagyon nem tudok mit tenni vagy az albérletért fizetek és gazdagítom a tulajt vagy fizetem az ingatlanos meg a drágább lakást igazából ezt a pénzt sehogy nem lesz az enyém.

3-as

Én most olvastam az ellenkezőjét is, hogy az ingatlanos elküldi a készpénzeseket, mert azon ő annyit nem keres. Jobb ha rajta keresztül megy a hitel az ügyvéd így nagyobb neki a haszon. Itt kérdés, hogy az eladó valószínűleg nem is tud róla mint. Ha én oda megyek alkudok egy 10% lehet nem is közli az eladóval csak elutasítja és vár egy vevőt aki csak 5% vagy semmit nem alkudik.

2021. szept. 19. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi Csepelen veszünk, a tulaj először 28-ért akarta adni, végül 25-ért visszük. Most sok eladó lakás van, lehet miből válogatni, jó, ha ezzel az eladó is tisztában lenne, főleg, hogy le van lakva.
2021. szept. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!