Eladó panel 60 millióért?
Figyelt kérdés
Szerencsére nekem már van lakásom.
De szoktam nézegetni kíváncsiságból a Pesti lakás árakat és döbbenet ami ott van.
Elég Sok 60+ milliós eladó panel van.
Szerintetek azokat meg fogja venni valaki?
2022. jún. 12. 08:04
1/25 anonim válasza:
Amíg van olyan aki kifizeti addig hülye lenne bárki is olcsóbban adni. Márpedig van aki olyan hülye.
2/25 A kérdező kommentje:
Ezt én értem,de azért 60 millió a támogatások ellenére is hatalmas pénz.Abból panelt venni nettó hülyeség.
2022. jún. 12. 08:24
4/25 A kérdező kommentje:
Hát,ha neked 60 millió nem sok pénz,akkor minden elismerésem, valamit nagyon jól csinálsz öreg.
2022. jún. 12. 08:49
6/25 anonim válasza:
Rengeteg pénz hirdetni azon az oldalon és úgy van kitalálva, hogy minél drágábban hirdeted, annál olcsóbb.
Aki pénzt költ ilyen hirdetésekre, annak már nagyon kell a pénz
8/25 anonim válasza:
Igen, panelből is van garzon is, de van 4 szobás nagy lakás is, ahol nagyon kényelmesen elfér egy család. Nem mindegy melyiket adják 60 millióért.
9/25 anonim válasza:
Jah, vegyünk ennyiért panelt ami a tervezési élettartama második felében jár elég erősen? LoL
10/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!