Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért pont a belváros a drága...

Miért pont a belváros a drága mikor élhetetlen?

Figyelt kérdés
Most nem csak Budapestre gondolok, de pl. Győr belvárosa is ilyen, nem lehet parkolni, sok a csöves, nagy a szmog, nincs zöldfelület, közbiztonság rossz, ahol kocsma van ott az a gond és sok szaki nem vállal belvárosi munkákat mert egyszerűen nem tud megállni a háznál.
2022. jún. 9. 13:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Zoldterulet??A 13. es 5. keruletben a fuvesutett fas parkok egymas hegyen hatan vannak!! Szabadsag teren (5. ker!!) melygarazs van,a Nyugatinal is!!

A kozbiztonsag nagyon jo,mert ezek draga keruletek!

Nezz ra a google earth-on,milyen sok a park es ott a Duna partja a felbecsulhetetlen szepsegu esti latkeppel!!

2022. jún. 10. 03:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi az élhető?

Engem mondjuk egyszerűen taszítanak a "betongettók", egyszer éltem belvárosban főiskolás koromban, de soha nem vágynék vissza oda. De ez én vagyok. Más meg más. És a városokban általában kiemelt szempont, hogy mi milyen közel van.

2022. jún. 10. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó infrastruktóra.

Tömegközlekedéssel bárhova eljutsz.

Minden irányban 200 mre van egy Spár.

Rengeteg szórakozási lehetőség stb...

Ezért drágán ki lehet adni.

Meg persze a közelben vannak a város látványosságai, így külföldieknek ideális kiadni, amiből sok pénzt lehet szerezni.

A közbiztonság meg nagyon jó. Én a Parlament mellett laktam és volt, hogy hajnali órákban értem haza buliból. Többnyire lesétáltam a Jászairól a Kossuth térig és soha sem féltem útközben.

Csak kutyát sétáltatóval, turistával, rendőrökkel és a parlamentet őriző katonákkal találkoztam.

Ha akárki akármit megpróbált volna tenni, csak kicsit ordítanom kellett volna plusz kicsit futnom és rögtön szerintem 10 rendőr/katona rögtön oda jött volna.

2022. jún. 11. 22:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Élhetetlen? Azé' sokan megpróbálják. Emellett státusz szimbólum, nagy cégek is ott vesznek, mert ők nem élni akarnak, hanem üzletelni, ilyesmi.
2022. júl. 2. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!