Miért pont a belváros a drága mikor élhetetlen?
Zoldterulet??A 13. es 5. keruletben a fuvesutett fas parkok egymas hegyen hatan vannak!! Szabadsag teren (5. ker!!) melygarazs van,a Nyugatinal is!!
A kozbiztonsag nagyon jo,mert ezek draga keruletek!
Nezz ra a google earth-on,milyen sok a park es ott a Duna partja a felbecsulhetetlen szepsegu esti latkeppel!!
Kinek mi az élhető?
Engem mondjuk egyszerűen taszítanak a "betongettók", egyszer éltem belvárosban főiskolás koromban, de soha nem vágynék vissza oda. De ez én vagyok. Más meg más. És a városokban általában kiemelt szempont, hogy mi milyen közel van.
Jó infrastruktóra.
Tömegközlekedéssel bárhova eljutsz.
Minden irányban 200 mre van egy Spár.
Rengeteg szórakozási lehetőség stb...
Ezért drágán ki lehet adni.
Meg persze a közelben vannak a város látványosságai, így külföldieknek ideális kiadni, amiből sok pénzt lehet szerezni.
A közbiztonság meg nagyon jó. Én a Parlament mellett laktam és volt, hogy hajnali órákban értem haza buliból. Többnyire lesétáltam a Jászairól a Kossuth térig és soha sem féltem útközben.
Csak kutyát sétáltatóval, turistával, rendőrökkel és a parlamentet őriző katonákkal találkoztam.
Ha akárki akármit megpróbált volna tenni, csak kicsit ordítanom kellett volna plusz kicsit futnom és rögtön szerintem 10 rendőr/katona rögtön oda jött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!