Más us szorong amiatt mert még mindig nem tudta megvenni az első ingatlanját?
28 éves vagyok, 4 éve teszek félre folyamatosan a párommal együtt, mindketten főállásban valamint hétvégén alkalmi munkát végzünk, mégis egyre elérhetetlenebbnek tűnik minden. Kénytelenek vagyunk albérletben lakni Budapesten, mert a párom szüleinél nem férünk el, az enyémek pedig olyan országrészben laknak, ahol kb. a bolti eladó a top munka.
Külföldre nem tudunk lelépni, mert a párom édesanyja betegség miatt a mi gondozásunkra van szorulva, fenekünk alá nem toltak semmit a szüleink.
Én most kezdtem el egy informatikai továbbképzést, hátha tudok úgy munkát váltani, hogy több bevételünk legyen, de igazság szerint több százezres bevétel növekedést kéne produkálnunk azért, hogy ezt az ütemű drágulást le tudjuk követni. Elég kilátástalannak érzek mindent, azt pedig mondanom se kell, hogy így csupasz seggre gyereket se merünk bevállalni.
Ti hogy vagytok ezzel, hogyan tudtatok kijönni a gödörből, ha hasonló helyzetben voltatok?
19.
Nem akarok 60 milliós lakásban élni, de nézz már egy kicsit körbe a budapesti ingatlan piacon, konkrétan 45 négyzetméter feletti, normális környéken lévő panelt sem lehet kapni 38 millió forint alatt. És ismétlem, panelről beszélünk.
20.
Mivel fix helyen, utómunka szférában dolgozom, így én ezt a fajta ingázást nem tudom magamnak megengedni, mivel olyan eszközparkkal és szerverekkel dolgozunk, ami remoteban nem tud hatékony lenni. Már csak azért sem, mert nincs mindenkinek otthon egy kiépített mozivászna, hogy a vászonra fényelést el tudja végezni. De ha ebben van ismerősi köröd, biztos ezt is tudod.
A napi 2x40-50 perces ingázással semmi gondom lenne egyébként, de árban nem vagyok vele beljebb, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!