Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyit ér egy panellakás a...

Mennyit ér egy panellakás a különböző szinteken szerinted?

Figyelt kérdés

Egy nagyvárosi lakótelepen, parkos környezetben ugyanaz az a mondjuk 50nm-es panellakás egy panellprogramos 10 emeletes tömbben.

nézzük a 0. (földszint), 2., 5., 8. 10. emeletet.

tekintsük a második emeleti lakást 100-nak, mennyit ér szerinted ehhez képest a többi emelet?

Realisztikus árakat próbáljatok mondani, ne úgy hogy te pl sose költöznél a zárószintre így az 0, valószínűleg inkább csak pár százalék eltérés van, de kiváncsi vagyok a véleményetekre.

0.

2. -100

5.

8.

10.

2022. máj. 17. 10:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
18: szerintem leginkább azért félnek tőle, mert télen-nyáron ott a legelviselhetetlenebb a hőség, plusz tetőbeázás is befigyelhet, valamint ha elromlik a lift, onnan kell a legtöbbet lépcsőzni. De adott esetben a tetőn zúgó ventilátorok is idegesítőek lehetnek (bár a dübörgő gyerekek se semmik, amik viszont ott nincsenek). Én speciel pont nem ódzkodom a legfelső emeletektől, annál inkább a földszintektől.
2022. máj. 17. 16:36
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

10 emeletesben:

0: 90

1-4: 100

5-8: 96-92

9-10: 92-90

4 emeletesben:

0 - 95

1 - 105

2 - 100

3 - 95

4 - 90

2022. máj. 17. 19:57
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

18, 21. Ugyanannyi esélye van, de ha szigetelt, akkor több esélye van annak ha egy feletted lévő áztat el, mint, ha a tető ázna be.

Nagyon sokan vannak akik tériszonyosok, én se gondoltam volna hogy sok ismerős nem mer az erkélyre se kimenni, ez is lehet egy ok.

Illetve varosunkba volt egy ilyen "rémhír" miszerint pár emeletet vissza bontanának a parkolás illetve élettartam megőrzés miatt. Persze ebből nem lett és nem is lesz semmi, de nálunk nagyon sok olyan ember él akit nem nehéz megtéveszteni úgyhogy biztos van aki emiatt sem.

2022. máj. 17. 21:47
 24/25 anonim ***** válasza:

Csak és kizárólag záró szint hőszigetelt panel tetején felső meleg víz és fűtés betáppal, úgy hogy a kazán nincsen fölottem.

Ebben az esetben senki sem kopog és nem hallod ahogy zúdul les a sz*. Meg nem tud téged eláztatni senki sem. A szemét ledobó sem zajong annyira ott. És sokkal kevesebb jarkálas van az ajtód előtt. Sokkal kisebb az esélye hogy idős vagy kisbabás szomszédaid lesznek mert nekik az a lehetőség hogy nem megy a lift egy halálos ítélet. ( A baba hangos az öregnek tv je hangos.)

Nem mintha lenne 40 m ft lakásra xd de sokban jártam munkám miatt. Amúgy egyik sem ilyen jó mind túl meleg és nem jó az elosztás azok a félszobák ahová be tesznek egy francia ágyat és semmi mást borzasztók ha nem tuc este úgy pisilni hogy ne kelsd fel a másikat.

Tedd inkább btc be a penzed.

2022. máj. 21. 01:23
 25/25 anonim ***** válasza:

0. 70

2. 100

5. 120

8. 140

10. 85

Minél magasabban vagyunk annál jobb a kilátás és tisztább a levegő

földszint kizárva hideg és hangos szennyezett, Legfelső emelet kizárva nagyon meleg és könnyen penészesedik beázik.

2022. máj. 21. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!