4 vagy a 10 emeletes panel házban érdemes inkább lakást venni?
Figyelt kérdés
Mik az érvek, ellenérvek?2022. máj. 9. 15:24
21/23 anonim válasza:
Egyesek nem gondolnak arra (akinek nem inge ne vegye magára), hogy nemcsak fiatalok laknak emeletes liftnélküli házban, hanem idősebbek is?
Sőt: a fiatalnak is kell babakocsival, a vásárolt áruval közlekednie az emeletre! Sok helyen a közös kocsi- kerékpárhelyiség bérbe van kiadva, tehát ezeket neincs hol hagyniuk a földszinten!
22/23 anonim válasza:
"Amúgy minden másban ugyanaz."
Háát, nem. 10 emeletesben többször annyi ember lakik = gyakrabban fúrnak (amit mindenhol lehet hallani). 4 emeletesben kicsit drágább, emiatt jobb a lakóközösség (minimálisan jobb módúak élnek).
23/23 anonim válasza:
#15 Öt éve vettem 4 emeletesben (Észak-Buda) a legfelső szinten. Teljesen felújított kívül-belül, tető és homlokzat szigetelt. Egyetértek azokkal amiket leírtál. A lakás mint a szanatórium, kulturált lakóközösség, tisztaság, csend. A szigetelés miatt nyáron sincs meleg. Sokkal kevesebben laknak benne, sokkal nyugisabb. Én 50 vagyok szintén sportolok és nem jelent gondot ,hogy nincs lift. Egyedül ha sok cuccot kell cipelni akkor érzem a lift hiányát de azt is ritkán. Sok embernek ajánlanám mert legalább ez kondiban tartaná. Én meg sem érzem. Még egy fontos dolog van, hogy az sem mindegy ,hogy hol van az a 4 vagy 10 emeletes panel. A felső szint előnye még, hogy senki sem fog mászkálni fölötted. Párom 10 emeletesben lakott. Ott csak az zavart, hogy állandó mozgás volt mindig jöttek - mentek a nagy lakóközösség miatt. Illetve ha közel vagy a lifthez az nem kellemes hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!