Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 4 vagy a 10 emeletes panel...

4 vagy a 10 emeletes panel házban érdemes inkább lakást venni?

Figyelt kérdés
Mik az érvek, ellenérvek?
2022. máj. 9. 15:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%

10 emeletesben van lift, és valamivel alacsonyabb a közös költség.

Amúgy minden másban ugyanaz.

2022. máj. 9. 15:30
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Ez engem is érdekel. Éppen panelvásárlás előtt állok.
2022. máj. 9. 15:33
 3/23 anonim ***** válasza:
30%

Én úgy tudom - de erre nem vennék mérget, csak valahol olvastam - hogy a 4 emeletesek azok általában téglák vagy csúszózsalusak, nem panelok.

A csúszózsalus jobb mint a panel, dacára annak, hogy mindkettő beton.

Viszont a 4 emeletesekben nincs lift.

2022. máj. 9. 15:44
 4/23 anonim ***** válasza:
65%

#3: A két dolog független.

Rengeteg 4 emeletes panelház van.

Téglából mondjuk nem építettek túl magasakat, de azok eleve teljesen máshogy néznek ki.

2022. máj. 9. 15:50
 5/23 anonim ***** válasza:
38%

A 4 emeletesek ritkán téglából, többnyire 1x1 méteres panelból épültek. A víz, villanyvezeték a falban van, egyedi fűtésűek. A 10 emeletesek házgyáriak, egy fal egy elem. A vezetékek a falon kívül vannak, és általában központi fűtésűek.

Én panelben laktam. a lányom házgyáriban. A panel dokkal jobb.

2022. máj. 9. 15:55
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
4 emeletesben kevesebben laknak, ez pozitívum, viszont nincs lift.
2022. máj. 9. 15:55
 7/23 anonim ***** válasza:
98%
4 emeletesben kisebb a lakóközösség, és ez sokaknak szimpatikus.
2022. máj. 9. 15:56
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
A 4 emeletesben ha alul laksz folyton mászkálnak az ajtód előtt. Ha felül, gyűlölni fogod a költözködést, de még az egyszerű bevásárlást is. 10 emeletesben a lift miatt senki nem használja lépcsőt, üres a lépcsőház. A lift pedig felbecsülhetetlen.
2022. máj. 9. 16:04
 9/23 anonim ***** válasza:
66%

A büdös életben nem vennék lift nélküli házban negyediken lakást. Az elmúlt kettő hónapban az egyik ismerősömmel elmentem lakásokat nézni, mert venni akar. A pénze leginkább lift nélküli, legfelső szintekre elég. Undorító volt naponta többször mászni a legfelső emeleteket és még ez milyen rohadt lehet csomagokkal, költözéskor, vagy kisgyerekkel, babakocsival, törött lábbal, stb. Nem véletlenül jóval olcsóbbak és sokkal tovább hirdetik az átlagnál. Eladáskor pedig nehéz lehet értékesíteni, főleg ha nem pörög az ingatlanpiac.

Lapostetősnél pedig még a beázás és belejászthat.

2022. máj. 9. 16:11
 10/23 anonim ***** válasza:
88%
#8: mondjuk én elég gxakran lépcsőzök a 3.-ra, viszont a lift rényleg felbecsülhetetlen, minden bevásárláskor és hétvégi utazáskor. A babakocsiról nem is beszélve.
2022. máj. 9. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!