Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az egyszerű parasztok mint...

Az egyszerű parasztok mint én, így hogy fognak lakáshoz jutni? Mindenki nem lehet programozó/ügyvéd.

Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 18:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

26-os

Nagyon jó, olvasmanyosan leírtad.

Nagyon jó volt olvasni Téged.

2022. máj. 7. 21:52
 32/35 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy, marad az albi.
2022. máj. 8. 20:49
 33/35 anonim ***** válasza:
26%
Figyelj, legalabb vigasztaljon a tudat, hogy a közös befizetèsekből legalább a gyerekesek vissza kapnak valamit.
2022. máj. 9. 05:32
 34/35 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvastam végig, csak kérdezem: mit takar a parasztság?

Nekem is van paraszt családtagom, feltéve ha ezalatt a mezőgazdaságban dolgozót érted. 300 hektár földön gazdálkodik, több traktorral, teherautóval, munkással. Mondanom sem kell hogy egy traktor árán venne egy budapesti lakást....

2022. máj. 9. 10:29
 35/35 anonim válasza:
100%
Azért művelődhetnél, tanulhatnál. Szerinted a programozók hogy lettek programozók? Otthon verték a *****, járták a kocsmákat, discókat, és nem tanultak? Dehogyis nem. Szerezhetsz más fajta jó végzettséget is, ami hozzásegít majd téged egy jó álláshoz, ahol jól keresel majd, de ehhez kitartóan, szorgalmasan kellene tanulnod. Első körben meg kell vizsgálnod, hogy mihez van tehetséged, második körben megvizsgálni a piacot, hogy mire van igény, azután tanulni ezerrel. Ez a recept. Ne azon gondolkozz, hogy milyen nemű vagy te tulajdonképpen, vagy hogy valóban ember vagy-e, vagy esetleg varangyos béka, lehet, hogy most fiataloknál ez a divat, de ebből nagyon kevesen élnek meg jól, azok sem tisztességesen.
2022. júl. 12. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!