Az egyszerű parasztok mint én, így hogy fognak lakáshoz jutni? Mindenki nem lehet programozó/ügyvéd.
#7: aha, azt hiszem sírna a szád ha annyi melód lenne, mint a szüleidnek volt az építkezéssel, meg aztán a többi rokon építkezésével.
Úgy egyszerű parasztként mi a szakmád? Vagy ha nincs szakmád mihez értesz?
Szomszédom 3 műszakos betanított melós a karikás autógyárban, kereken 500.000 Ft pótlékokkal“
🤣 Ebből csak a fele igaz! Dolgoztam ott.
"Ebből csak a fele igaz! Dolgoztam ott."
450 a srác bruttója, nettóban az 320 körül van. Erre jön neki az éjszakás pótlék, a túlóra, a minőségi és darabszám pótlék.
Éppen megvan neki az 500. 6-7 éve dolgozhat ott, 18 éves kora óta.
Karosszéria lakatos a szakmája, egy érettségije van. Folyamatosan emeltek neki minden évben.
Mondjuk aki a csokot meg babavárót emlegeti, annak megvan, hogy ezekhez gyerek is kell? Akit egyrészt nem jó, ha azért vállalnak, hogy pénzt kapjanak utána, másrészt egy gyerek tisztességes felnevelése (ez ugye nem a kenyéren-vízen tartást jelenti, 18 évesen meg kirúgjuk) kicsit többe kerül, mint amennyit ezek a támogatások biztosítanak.
Na meg sok embernek nincs stabil párkapcsolata sem. Ettől még ugyanannyi joga van a normális lakhatáshoz, ne vicceljünk már, hogy ennek kvázi feltétele legyen egy kapcsolat.
19-es igazad van!Szànalmas a megélhetési gyerek csinàlàs☺
Ezért olyan dràga a lakàs.
Nekem ilyen gondom nincs mielőtt jönne a tàmadàs:D
Nem fáj a csok csak qrva igazsàgtalan,ennyi az egész.
Umdor orszàg undor kormànnyal és pont erre vam igény ez a gâz.Ja meg szja mentesség hagyjuk màr:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!