Programozott már valaki MOOVO LN4 kapunyitó szerkezetet?
Azt nem programozni kell, hanem a 2 helikális potméterrel beállítani. A leírás szerint kell eljárnod, csak tekerd kitartóan, mindig 3-4 fordulatra fog egy keveset mozdulni a kapu. Ha nem megy, akkor a másik irányba, ha úgy sem, akkor a másikat, elrontani nem igazán lehet, kísérletezni kell.
Amúgy egy kalap kaki ez a megoldás, nekem egyfolytában elmászik a referencia, le fogom valami használhatóra cserélni, valami külső referenciásra.
Kösz ezt már letöltöttem. De az a gondom
kapu középre állit kuplung be
P1 nyom 5sec
zöld elalszik piros világit
kuplung old "kézzel huzom el a végéig kapcsoló kattanásig? és utána hogyan tovább ?
Mert a másik po
"kuplung old "kézzel huzom el a végéig kapcsoló kattanásig?"
Mivan???
Az már minőségi munka, valami analfabéta fordította a doksit...
"02. ( vezérl őegységen )
Tartsa lenyomva a „P1” gombot legalább 5 másodpercig;
a zöld és piros Led lámpák világítanak. Aztán oldja ki a
kulcsot, amikor a zöld Led lá mpa kialszik (a piros Led
lámpa továbbra is világít a folyamat teljes ideje alatt), és
folytassa a következőkkel: "
Én mondjuk nem értettem a magyart, így a mellékelt angol leírás szerint csináltam, ha tudsz angolul, akkor te is jobban jársz vele. Magyarítom a szöveget:
"02. ( vezérl őegységen )
Tartsa lenyomva a „P1” gombot legalább 5 másodpercig;
a zöld és piros Led lámpák világítanak. Aztán engedje el a gombot, amikor a zöld Led lá mpa kialszik (a piros Led
lámpa továbbra is világít a folyamat teljes ideje alatt), és
folytassa a következőkkel: "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!