Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az átlag gyakorikérdésekes...

Az átlag gyakorikérdésekes panel fikázók milyen ingatlanban élhetnek?

Figyelt kérdés

2022. máj. 2. 16:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%

Ne foglalkozz velük. Nekem is csak egy panelra futotta. 2 szobás, de ezt is apránként tudom újítgatni.

Volt amikor az ablakokat cseréltettem ki, majd a bejárati ajtót. Most a beltéri ajtók cseréjére gyűjtögetek.

Nem élek nagy lábon, 6 éve voltam külföldön utoljára.

Én is mindig elgondolkodom magamban, amikor a Facebookon nézem a lakberendezési csoportot, hogy vajon ezeknek az álom házaknak a tulajdonosai mit dolgoznak. Hitelből van e meg ilyesmik.

Nekem nem volt segitsegem, nem örököltem, örülök hogy ez is van.

Engem is az bánt inkább, ha inspirációként felteszek egy fotót azt azért lehurrogják mert nem a legújabb, legdrágább design.

Én nem irigykedem, nem bántok senkit, de azért cserébe legalább a normális hangvételt elvárná az ember.

2022. máj. 5. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:
90%
11-es járt a maximum pont. Teljesen egyetértek veled. Szomorú, hogy ennyire lenézik egymást az emberek.
2022. máj. 6. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!