Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az átlag gyakorikérdésekes...

Az átlag gyakorikérdésekes panel fikázók milyen ingatlanban élhetnek?

Figyelt kérdés

2022. máj. 2. 16:32
1 2
 1/12 mindentudó99 ***** válasza:
91%
Nem kell velük foglalkozni. Én se élnék városi lakásban ha tégla ha panel mert a kertest szoktam meg. Más meg a lakást és kertesbe nem menne.
2022. máj. 2. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Egy dohos sötét lyukban egy gangos házban, de legalább az nem panel.
2022. máj. 2. 17:37
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Panelben.
2022. máj. 2. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Meg fogsz lepődni de jó részük panelben él, csak éppen van annyi tapasztalatuk, hogy belássák, hogy nem a panel a lakhatás csúcsa és amint lehetőségük adódna menekülnének is onnan.
2022. máj. 2. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Én felújított panelban élek, előtte megjártam jópár társasházat is bérlőként, mielőtt saját lakást vettem.

Mivel van más tapasztalatom is, nem csak a panel, így már tudom, hogy a panel egész jó :)

Nyilván egy kertesházzal összehasonlíthatatlan.

2022. máj. 2. 19:01
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
Kádár kocka.
2022. máj. 2. 23:53
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Én fikázom a panelt, de közel fél életem abban töltöttem szóval van rá alapom. Tégla után soha többet nem mennék panelban.
2022. máj. 3. 05:42
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

én is panelban lakom de lássuk be a legtöbb embernek nincs pénze téglára maximum lepukkant téglára. Ami pedig "jobb" tégla is gáz, sokszor lift sincs.

Az újépítésűre pedig csak a felső rétegnek van pénze.

Nem mindenki akar tápióságba költözni....akkor már inkább a panel, de legalább pesten!

2022. máj. 3. 08:08
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Mit értünk fikázás alatt?

Mert én azt látom, hogy a legtöbb válaszoló/kérdező azonnal vérig sértődik, ha neked más elképzelésed van az ingatlanról, mint neki.

Korábban egy-két kérdésnél azért támadtak rám, mert minek nekem 1,5 szoba amikor egyszerre úgyis csak egy szobában tudok lenni akkor tök felesleges a kettő.

Amúgy én "fikázom" úgy, hogy panelban lakom. Korábban is laktam téglában is, panelban is, családi házban is. Mindnek volt előnye hátránya.

Az tény, hogy a panel nem túl sok előnye mellett vannak olyan hátrányai, amiken nem tudsz változtatni és tény, hogy nem a panellakás a lakhatás csúcsa, nyilván ezért is olcsóbb.

2022. máj. 4. 23:16
 10/12 anonim ***** válasza:
40%
Általában földszinti főútra néző 1.5 szobás sötétkonyhás panelben és a havannán.
2022. máj. 5. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!