Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyiket vennéd, tégla szuteré...

Melyiket vennéd, tégla szuterént vagy panel lakást?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 29. 16:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Panelt! Bár én azon kívül csak FÉLszuterénben laktam, de visszasírtam a panelt. Pedig nem volt olyan vészes, mint a teljes szuterén (pinceszinti) lakások, nem dohosodott és vizesedett, de számomra így is visszalépés volt a panelhez képest.
2022. ápr. 29. 21:06
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mert egyikben sem laktam még, de úgy gondolom, hogy mindkettőt látni kellene.
2022. ápr. 30. 14:48
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem, de ha csak ezekből lehetne választani, akkor a nem szuterén panel lakást.
2022. ápr. 30. 22:41
 14/27 anonim ***** válasza:
Szuterént semmiképp!Ezeknek a régi építésű tégla szuterén lakásoknak ha volt is valamikor vizszigetelése az már biztos hogy tönkre ment!Nem ajánlom senkinek!A vizes,dohos környezettől könnyű egyéb tüdőbetegséget összeszedni ha huzamosabb ideig ott tartozkodunk pld kakásként használjuk.Százszor inkább a panel!De mindenki dőntse el maga mit csinál!
2022. máj. 1. 04:52
 15/27 anonim ***** válasza:
66%

Egyértelműen a panel. Az újépítésű házak közül is betonból készül egy csomó :).

A szuterénnek kizárólag hátránya van. Értéktelen sőt ami a legnagyobb probléma vele hogy egészségtelen a föld alatt élni. Nem akarok számokkal dobálózni de lehet 5-10 évvel rövidebb életed lesz és a fényhiány a mindennapjaidra is kihat majd.

A gyakorin mindenki szídja a panelt ez a divat sajnos még mindig nem kopott ki.

Lenézik aki panelházban él.

2022. máj. 1. 06:02
 16/27 anonim ***** válasza:
24%

Én inkább általánosan szólnék hozzá a témához, érdemes nagyon végig gondolni a jelen helyzetben, hogy vásárol az ember-e vagy sem.

De ha már vásárlást én inkább tégla mellett vagyok, panelban laktam de soha többet.

Érdekes cikkeket lehet olvasni:

- Egyre több lakáspiacon veszélyesen magasak az árak, a magyar sem kivétel

Az adatok ismeretében az Európai Központi Bank mindenesetre arra jutott, hogy Csehország, Németország, Észtország, Luxemburg, Magyarország, Ausztria, Portugália, Szlovénia, Szlovákia és Svédország ingatlanpiacán játszódó folyamatok kockázatosnak minősülnek a gazdaságra nézve. Magyarországgal kapcsolatban a jelentés azt írja, az ingatlanok túlértékeltek, az árak nagyon gyorsan nőnek, a lakosság jelzáloghitelei egyre nagyobbak, és a háztartások hitelei is jelentős mértékben megnőttek.

2022. máj. 1. 15:37
 17/27 anonim ***** válasza:

Link lemaradt:

[link]

2022. máj. 1. 15:37
 18/27 anonim ***** válasza:
28%
Alagútzsalusat / csúsztatott zsalusat nézzél. Jobb, erősebb, időtálóbb és megbízhatóbb technológia, mint a panel, csak az átlag gyakoris proli azt is panelnek nézi, pedig csak annyi köze van hozzá, hogy vasbeton.
2022. máj. 1. 16:14
 19/27 anonim ***** válasza:
A panelok nem is mind azbeszt mentesìtettek, érdemes annak is utána járni.
2022. máj. 2. 05:31
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

Aki azt mondja a csúsztatott zsalus jobb az ....

A környék a lényeg meg a tájolás, kilátás, szomszédok, ellátottság. Ez a panel-azbeszt-csúsztatottzsalu szembeállítás akkora ökörség.

Nyilván az újépítésű mindig jobb de arra tényleg csak a gazdagoknak van pénze.

2022. máj. 2. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!