Melyiket vennéd, tégla szuterént vagy panel lakást?
Egyértelműen a panel. Az újépítésű házak közül is betonból készül egy csomó :).
A szuterénnek kizárólag hátránya van. Értéktelen sőt ami a legnagyobb probléma vele hogy egészségtelen a föld alatt élni. Nem akarok számokkal dobálózni de lehet 5-10 évvel rövidebb életed lesz és a fényhiány a mindennapjaidra is kihat majd.
A gyakorin mindenki szídja a panelt ez a divat sajnos még mindig nem kopott ki.
Lenézik aki panelházban él.
Én inkább általánosan szólnék hozzá a témához, érdemes nagyon végig gondolni a jelen helyzetben, hogy vásárol az ember-e vagy sem.
De ha már vásárlást én inkább tégla mellett vagyok, panelban laktam de soha többet.
Érdekes cikkeket lehet olvasni:
- Egyre több lakáspiacon veszélyesen magasak az árak, a magyar sem kivétel
Az adatok ismeretében az Európai Központi Bank mindenesetre arra jutott, hogy Csehország, Németország, Észtország, Luxemburg, Magyarország, Ausztria, Portugália, Szlovénia, Szlovákia és Svédország ingatlanpiacán játszódó folyamatok kockázatosnak minősülnek a gazdaságra nézve. Magyarországgal kapcsolatban a jelentés azt írja, az ingatlanok túlértékeltek, az árak nagyon gyorsan nőnek, a lakosság jelzáloghitelei egyre nagyobbak, és a háztartások hitelei is jelentős mértékben megnőttek.
Aki azt mondja a csúsztatott zsalus jobb az ....
A környék a lényeg meg a tájolás, kilátás, szomszédok, ellátottság. Ez a panel-azbeszt-csúsztatottzsalu szembeállítás akkora ökörség.
Nyilván az újépítésű mindig jobb de arra tényleg csak a gazdagoknak van pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!