Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha 3 millióból kellene megolda...

Ha 3 millióból kellene megoldanod a lakhatást, akkor mit tennél? Albérlet nem opció, és a hitel sem játszik.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Olcsobb telek plusz egy ilyen

[link]

2022. ápr. 28. 04:07
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Ny mon lakom, itt 20 alatt meg lerobbant Viskó sincs a környéken. Egy üres telek is 15 millió
2022. ápr. 28. 05:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Földet vennék gazdasági épülettel aztán beköltöznék abba.

Pl: pince, présház stb besorolásúakat, de mégis lakhatóakat.

Ezek olyan 20-35 nm szoktak lenni kb egy két személynek szűkösen elég. De most ennyi pézért érted...

Lakcímet meg intézni kell okosba. Pl: csinálsz egy EV-t másodállásba katába eg félévre aztán bérelsz egy társasházba üzlethelyiséget és oda bejelentkezel az önkormányzatnál vegyes hasznosítással.

Ha esetleg fiktiváltatnák is a lakcímkártyádat a legtöbb helyen a rendszerben amúgysem nézik pl: munkáltatónál is csak felmutatni kell, és a lakcímkártya nem jár le.

Postán elfogadják ha küldeménytveszel át stb, de még talán az is megodlható, hogy arról a címről átíránnyíttasd a földbirtokodra ha egyébként jár arra a posta.

2022. ápr. 28. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyjából ezeket találtam 3 milla körül csak a jófogáson magánszemélytől.

2022. ápr. 28. 16:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem vagyok teljesen biztos benne, de kérdezz meg egy ügyvédet vagy jogászt ezügyben, de én úgy tudom, hogy ha van bármilyen ingatlan is a neveden amin építmény található akkor hivatalosan nem lehetsz hajléktalan, és méltányossági alapon jogosult vagy oda bejelentkezni. Ettől még lehet, hogy teleülésszintű lakcímkártyát fogsz csak kapni ha monjuk nincs csak helyrajzi száma az ingatlannak, de az szerepelni fog rajta. Viszont ha van pontos utca házszám akkor az fog rajta szerepelni.
2022. ápr. 28. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!