Ha ez a két opció van, melyiket választanád? Egy kis lakás Zuglóban, vagy egy 10nm-rel nagyobb Újpesten? Fontosabb a környék, mint a lakás nagysága?
Kérdés, hogy neked mire kell a lakás, meg amúgy mik a méretek. Egy 30 nm-es garzonnál jobban számít a 10 nm különbség, mint egy 100 nm-es lakásnál.
Van párod, hány gyereket szeretnél, nekik mennyivel ad többet Zugló, mint Újpest? Szerintem, amíg nincs gyereked, addig nem annyira számít, meghúzod magad bárhol, amíg nem vernek meg az utcán, amikor a családalapításon gondolkodsz, akkor lesz extrém fontos a környék.
Azt se ártana tudni, hogy a két kerületen belül HOL helyezkednek el a lakások...
Zuglónak is vannak gázosabb részei, és Újpestnek is jobbak....
Ennyiből nem lehet megítélni.
Pl. mi egy kis lakásban élünk, a szüleim egy kacsalábon forgó palotában az elit negyedben.
Őket teljesen kikészítik a szomszédaik, a mi szomszédaink normálisak, csendesek.
Na, melyiket választanád?
4-es mondta ki a tutit.
Ezt így nem lehet m2-re megmondani.
A környék viszont nagyon fontos, de környék alatt nem csak kerületet, hanem a városrészt, utcát és magát a házat/lakóközösséget is értem. Ez adja ki a 'környéket' egyben.
Sokan elkövetik a hibát, hogy minél nagyobba mennek aztán megszívják a környékkel nem beszélve a +költségekkel.
Japán elég gazdag ország, mekkora lukakban élnek? Csak mondom...
Mind a két kerület elég nagy.
10 nm sztem nem sok, ha nincsen gyermek. Illetve attól is függ, hogy panel-e vagy tégla.
Elhelyezkedesnel szintén nem mindegy, hogy Örs vezér téri panel, vagy Vajdahunyad vár melletti tégla lakás.
Írj több részletet, hogy lehessen segíteni a döntésben
Köszi, 38 vs 48 nm ről beszélünk.
Az egyik pl Zugló kassai út kicsi, rossz elosztású földszinti de olcsó. Rendbe lehet rakni.
A másik nagyon jól néz ki, Perényi Zsigmond utca, de a ház kívülről kicsit elhanyagolt. Vagy egy Újpesti panel pl a Pozsonyi utcán valahol a legfelső emelet körül. Hasonló méretben.
Nem vagyok döntés előtt, de szeretnék minden szempontot megnézni. Csodát nem várok ennyi pénzért, de megszívni se akarom.
Gondolom azért egy nagyobb nappali jó lenne haverokkal, szülő ott alvás ára stb.
Én 5 évig éltem 35 nm panelban. Nem volt rossz, de embereket nem lehetett felhivni.
Emiatt én pl olyat választanék, ahol ki lehet egy nappalit, közösségi teret alakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!