Szerintetek jól döntöttem? Volt X millió keretem + némi hitel, alacsony törlesztőrészlettel Két opció volt előttem: 1 egyszobás tégla vagy egy 2 szobás panel Jól döntöttem, hogy a nagyobbat választottam?
Erre így nem lehet válaszolni.
Hol volt az egyszobás tégla és hol van a panel?
Mert egy belvárosi, vagy belső kerületi egyszobás a piacon többet ér, mint mondjuk egy kőbányai, vagy Havannai panel.
Amellett a beköltözéskori állapotuk sem mindegy.
Ha csak ennyi adatból indulunk ki, akkor jól, ha a panelt sokan le is nézik, műszakilag kiszámíthatóbb, mint egy régi tégla, és a 2 szoba sokkal magasabb életminőséget ad, mint az 1, mert lehet külön hálód és nappalid, valamint hosszabb távon is kényelmesebben el lehet lenni benne.
Persze, 2-esnek igaza van, a hely nagyon nem mindegy. Felújítani lehet, akár apránként is, de a környéken, infrastruktúrán, tájoláson stb. nem tudsz változtatni.
Akkor meg minek téped itt a szádat?
Mit vársz megerösitést?
Ügyes voltál Gézacska!
Így jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!