Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha van egy alacsony törlesztőr...

Ha van egy alacsony törlesztőrészletű gépjárműhitelem, és történik velem egy (határozott idejű) valami, amiért nem tudom törleszteni, lehet szüneteltetni? Vagy automatikusan elbukom.

Figyelt kérdés
Itt olyanokra gondoltam, hogy az ember börtönbe, kórházba kerül, vagy tegyük fel sürgősen külföldre kell menni ápolni a rokont stb.
2011. nov. 11. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
minden a hitelező jóindulatán múlik. Ha ő megengedi, lehet. Ha nem nem.
2011. nov. 11. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez benne van a szerződésedben, vagy kérdezd meg a bankot, akitől a hitelt kaptad.
2011. nov. 11. 10:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Merkantil bank- gépjárműhitel. Nincs benne a szerződésben.
2011. nov. 11. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Angliába költöztem, és nem hoztam a kocsit. Úgy oldottam meg, hogy egy jó ismerősömnek van autókölcsönzője, beírattuk a forgalmiba, mint üzemben tartót, és nála van az autó, a csekkek pedig az ő címére mennek. Amíg én nem használom ő fizeti, ő is jól járt, meg én sem fizetek a semmire. Egyébként a hitelért is kezesi szerződést írattak a bankban vele, csak így kapta meg az üzemben tartóit, szóval attól sem kell tartani, hogy nem fizeti.
2011. nov. 11. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!