Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi legyen? Maradjak városban...

Mi legyen? Maradjak városban vagy legyen vidék?

Figyelt kérdés
Döntés előtt állok, két lakásom van a belvárosban az egyiken van már csak kb 10 milla hitel, de kb 3x 4x ennyit ér a lakás, viszont van családom és itt a dilemma... maradjak a belvárosban ami tök kényelmes, az autót elő se veszem mert mindent elérek gyalog (ovis, suli,meló stb...) vagy költözzek ki kertes házba és akkor ingázhatok és ülhetek a dugóban, viszont van kert jó levegő stb... tudom valamit valamiért de tanácstalan vagyok. Ti mit tennétek?
2022. ápr. 26. 20:11
 1/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Te döntsd el mi nem tudhatjuk neked mi a jó. De a lakást akkor se add el ha lemész vidékre
2022. ápr. 26. 20:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy persze a lakásokat el kell adjam, hogy házat tudjak venni. Csak olyan furán érzem magam a városban, ne nézzetek hülyének de kb minden család kertesbe megy, én meg itt baktatok a városban és mintha furán néznének rám, hogy úristen ez családdal hogy tud itt élni?
2022. ápr. 26. 20:53
 3/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Hol az a vidék hogy két lakást kell eladni egy ház megvételéhez? Másik hogy azért költöznél mert más mit szól? Ugyan kit èrdekel más vélemènye ha ott szeretsz élj ott. Mondom úgy hogy én nem élnék ott semmi pénzért
2022. ápr. 26. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Debrecenben vannak a lakások és pl Józsa vagy Mikepércs már sajna elég drága lett
2022. ápr. 26. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedben is egyértelműen látszik, hogy szeretsz a városban, amit meg is értek. Innentől kezdve nem kérdés. A friss levegő az felejtős, nehogy azt hidd, hogy a külvárosban vagy egy faluban bármivel is tisztább a levegő... A kertet azt megértem, de azzal is sokszor csak a nyűg meg a fejfájás van. Én maradnék a belvárosban.
2022. ápr. 26. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem te is tudod a választ. Családdal is vitasd meg ha nem vagy biztos.

Lehet megoldás lenne ha tudsz spórolni picit félre rakni és gyűjteni majd venni egy vidéki hétvégi házat, vagy nyaralót :)

És ha kiakartok kapcsolódni friss levegőn lenni akkor mehettek oda is. Plusz még egy ingatlan birtokosa lehetsz.

2022. ápr. 26. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Olyan munkahelyet aztán nem tudnál találni, amihez nem kellene ülni a dugóban és ingázni?
2022. ápr. 27. 10:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, a hétvégi ház/nyaraló jó ötlet :)
2022. ápr. 27. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!