Véleményetek szerint hol, melyik városban érdemes ingatlant vásárolni?
Vidékről költöztem Budapestre, sikerült is elhelyezkednem egy általános iskolában, mint tanító. Jelenleg albérletben élek, és mivel tudom jól, hogy ez csak kidobott pénz, rászántam magam, hogy felvennék inkább hitelt és vásárolnék egy kisebb házat, illetve lakást.
Igazság szerint nem szeretnék Budapesten lakni, inkább egy vidéki városban, város melletti faluban vagy Budapest külvárosában.
Abban kérném a segítségeteket, hogy szerintetek hol érdemes körülnéznem - ahol lenne munka is, és pl 8 millióból már tudnék venni egy 60 nm-es kisházat - ugyebár ennyi pénzből BP-en tudok lakást venni...
Az egész történetben a "lenne munka" a szűk keresztmetszet... :)
Mi Érden lakunk, de egy két hónapos gyes-beugrós pedagógus álláson kívül négy év alatt SEMMI nem jött össze nekem, ebben a 65 000-es városban, ahol van vagy 6 általános iskola.
Azt a Bp. külső kerületes ötletet körüljárnám a helyedben,de házat ennyiért leginkább vacak minőségűt, vagy vacak környéken tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!