Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vidéki településen élsz vagy...

Vidéki településen élsz vagy városban? Mit szeretsz benne, és mit nem?

Figyelt kérdés

Ott akarod leélni az életed vagy sem. Mióta élsz ott.

Én egy vidéki kisvárosban élek születésem óta. 29 éves leszek. Nagyon szeretek itt élni! Itt élem le az életem!

Közel van a főváros autóval is és vonattal is. A Velencei tó is egy köpésre van, és a Balaton sincs túl messze. Nekem ennyi bőven elég egy kellemes, otthonos környezethez.

2021. máj. 27. 09:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%
Szóval vidéki kisvárosban élsz. Erre megkérdezed, hogy vidéki településen élsz vagy városban??? Vidéken nincs város (pl. ahol te is élsz)? :-)
2021. máj. 27. 10:10
 2/18 A kérdező kommentje:

Vidéki kisvárosban élek! Vidéki kisvárosnak szokták nevezni az olyan városokat, amik vidéki jellegűek, mert például sok a kertesház, vannak "vidékies" szokásaik.

Lefordítom a kérdést, hogy értsd: vidéken élsz vagy városban.

Így megfelel Főnök úr?

2021. máj. 27. 10:17
 3/18 anonim ***** válasza:
Fővárosban élek, de szeretnék visszaköltözni a szülővárosomba. Amúgy én is úgy vagyok vele, az ilyen kisvarosok 20-40ezer lakossal a pont ideálisak. Se túl kicsi, se túl nagy.
2021. máj. 27. 10:28
 4/18 anonim ***** válasza:

Kis faluban élek a fővárostól nem messze.

Imádom, zöldkörnyezet, csend, madarak, vadállatok. Nincs olyan dolog benne amit különösebben nem szeretnék, esetleg jó lenne ha lenne egy pékség és legalább egyetlen zebra a főúton.

Nem akarom itt leélni az életem, de csak azért mert külföldre költözés a terv - de külföldön is valami hasonló lakóhelyet szeretnék mint ez. :D Országon belül nem költöznék máshova.

2021. máj. 27. 10:37
 5/18 anonim ***** válasza:
Budapesten élek, nem kívánok költözni. Kertes övezetben, nyugalmas körülmények között lakom, gyerekeim, unokáim is fővárosiak.
2021. máj. 27. 11:13
 6/18 anonim ***** válasza:
20%

Nem kell lefordítani a kérdést, hanem elsőre ki kell írni normálisan. :-) Utána pedig nem kell indulatoskodni, ha már elsőre nem sikerült megoldani ezt a roppant nehéz feladatot.

Nem baj, ezt sem fogod érteni, mert buta vagy. :-)

2021. máj. 27. 11:18
 7/18 anonim ***** válasza:
Mindig is belvarosi legeny voltam ... jo volt itt felnoni mert akkoriban meg elheto volt a varos ... de amiota ennyi kulonbozo videken szocializalodott ember feljott alberletbe mert azt hiszik ez itt Eldorado ... azota utalok itt elni es ahogy megtehetem, azonnal elkoltozom.
2021. máj. 27. 12:00
 8/18 anonim ***** válasza:

7+

Fiatalabb koromban meg kedvenc parkolohelyem is volt es a tobbi autos figyelt arra, hogy ki hol szokott parkolni ... manapsag szabalyosan nem tudsz megallni, mert nincs szabad hely.

2021. máj. 27. 12:02
 9/18 anonim ***** válasza:
21%
Utalom, hogy a sok 'paraszt' nem tud vezetni, kozben mindenki autoval jar ... de nem ismeri a varost ezert navigaciot hasznal es ezert vannak a baromi nagy dugok ... valojaban csak nem ismerik a varost ... nem ismerik az eger utakat ... nem erzik a varos ritmusat. Utalom a sok videkit aki feljon a varosba parasztkodni.
2021. máj. 27. 12:05
 10/18 anonim ***** válasza:
54%

Vidéken élek kis városba imádom a nyugalmat az hogy nincs panel lakas 25km körzetbe vannak viszont erdők tavak nyugalom

10/10

2021. máj. 27. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!