Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vidéki településen élsz vagy...

Vidéki településen élsz vagy városban? Mit szeretsz benne, és mit nem?

Figyelt kérdés

Ott akarod leélni az életed vagy sem. Mióta élsz ott.

Én egy vidéki kisvárosban élek születésem óta. 29 éves leszek. Nagyon szeretek itt élni! Itt élem le az életem!

Közel van a főváros autóval is és vonattal is. A Velencei tó is egy köpésre van, és a Balaton sincs túl messze. Nekem ennyi bőven elég egy kellemes, otthonos környezethez.

2021. máj. 27. 09:16
1 2
 11/18 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Falun élek. De nem világtól elzárva. Van minden. Sehova nem mennék innen.
2021. máj. 27. 12:25
 12/18 anonim ***** válasza:
25%

"Vidéki településen élsz vagy városban?"

Értelmetlen a kérdés. Vidéki település is lehet város.

Helyes kérdés lehet:

1. Vidéki településen élsz, vagy a fővárosban?

2. Városban élsz, vagy faluban?

2021. máj. 27. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Falun nottem fel. Szerettem ott elni mert nyugis volt, nincs nagy forgalom, van kozelben egy kisvaros. A hazak is olcsobbak es nincsenek panellakasok.

Most kulfoldon elek egy 100.000 lakosu varosban de ha Magyarorszagon elnek akkor a szulofalomban laknek.

2021. máj. 27. 15:55
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz!

Kettes! Téged őszintén sajnállak! Te csak a szokásos megkeseredett ember vagy, egy örök vesztes, akinek se barátnője, se kutyája, se barátai, és annyi az össz élete, hogy internetes fórumokon provokál másokat...

Mindenki lepontozott, nem csak én! A százalékod tökéletesen mutatja, mi vagy az életben!😏😉

Ment a moderátoroknak a jelentés is, hogy provokálsz! A kérdést innentől kezdve nem követem!

Sok szerencsét kívánok mindenkinek!🙂

2021. máj. 27. 20:29
 15/18 A kérdező kommentje:

Egyébként zárójelben jegyzem meg, te nagyon okos, hogy nincs annál szánalmasabb, mint amikor valaki mások nevében ír kommenteket, csak hogy feszültséget generáljon, meg mert senki nem ért vele egyet...

Te - inkább nem írom le mi - a vak is látja, hogy a 12 - es kommentelő is te vagy...😂 Nagyon ciki, mennyire szánalmas ember vagy!😅

De, nem alacsonyodom le a te szintedre! Fegyvertelenekkel nincs értelme szellemi párbajt vívni!😉 Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben, hogy szájkaratézol!

Mégegyszer, sok sikert mindenkinek!🙂

2021. máj. 27. 20:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Úristen, te nem vagy százas.
2021. máj. 27. 20:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, te szánalmasabb vagy, mint eddig gondoltam. :-) És milyen jó emberismerő vagy! :-)))))))

Elárulok valamit: sokkal, de sokkal mélyebbre süllyedtél az utolsó 2 hozzászólásoddal, mint azt te egyáltalán a nyúlfarknyi agyaddal fel tudnád fogni. :-)

Tipikusan az vagy, aki más szemében a szálkát is,... Ismered? Vagy befejezzem? :-)

Ui: nem én vagyok a 12-es kommentelő, csak másnak is szemet szúrt, hogy még egy egyszerű kérdést sem tudsz feltenni helyesen. Na pá!

2021. máj. 27. 20:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak jelzem, új hozzászóló vagyok: kérdező, szerintem egyszerűbb és elegánsabb lett volna azt mondanod, hogy basszus, bocs, tényleg elírtam a kérdésem, és ennyi (miután egyáltalán nem bunkón felhívták rá a figyelmed). Szerintem.
2021. máj. 27. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!