Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyiért vennétek max panel...

Mennyiért vennétek max panel lakást?

Figyelt kérdés

Xi. kerületben 45-50ért megy egy 2 szobás.

Ennyiért kik veszik meg szerintetek? Ekkora összeghez, ha nem ingatlancsere van, kell alsó hangon 10 milla önerő + brutális törlesztő.

Tehát egy családban olyan havi 1.5 milla nettó bevétel kell, hogy legyen. Amiből feltételezem, nem a gyári munkás réteg lenne.

2022. ápr. 23. 17:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdésre valaszolva egy 2 szobásat vagy 1,5 aminek a fél szobája 10 nm2 körül van 25 ért vennék max (nincs annyim de többet nem szabadna érnie) de annyiért már csak ha nagyon szerencsés vagy akkor találsz teljesen felújítandót Debrecenben értem. Pesten meg nagyon kerület függő de 30 ért max nem külkerületen.
2022. ápr. 24. 12:47
 12/31 anonim ***** válasza:
50%

10: De igen, a 11. kerületben ment el a Tétényi úton a Fehérvári úti lakótelepen.

Nem világos abból, amit írtam?

2022. ápr. 24. 17:05
 13/31 anonim ***** válasza:
12. Akkor az a mostanában 1 éve lehetett legalább mert most nem kapsz ennyiért.
2022. ápr. 24. 23:08
 14/31 anonim ***** válasza:
13: Idén volt tavasz elején.
2022. ápr. 24. 23:32
 15/31 anonim ***** válasza:
Vannak olcsóbb kerületek is, de megveszik mert nincs más annak, aki mindenképp városon belül lakna. Elmész akármelyik nagyobb városba már ott is van ahol pesti árak vannak. Hiába drága még mindig ez a legolcsóbb alternatíva.
2022. ápr. 25. 01:38
 16/31 anonim ***** válasza:
79%
Laktam panelba, soha többet. Az áthallatszott ha valaki 2 emelettel feljebb fingott egyet. Ahhoz , hogy egy tèglához képest elgondolkodjak egy panel vételén max 15-20 misinek szabadna lennie.
2022. ápr. 25. 06:09
 17/31 A kérdező kommentje:
16: ez jóformán az összes társasházra igaz, kivétel a régi polgári lakások, ahol 50cm válaszfalak voltak.
2022. ápr. 25. 07:37
 18/31 anonim ***** válasza:

17:

Ezzel nem értek egyet. Laktam többféle sokféle társasházban, és magasan a panel volt a legrosszabb ebből a szempontból. Ahol mkst lakunk, szocreál korszakban épült társasházban is eleve jóval vastagabbak a falak, mint egy panelban, illetve az a tapasztalatom, hogy a beton eleve jobb hangvezető, így azonos falvastagság esetében is jobb a tégla. Mikor panelban laktunk, megdöbbentő volt mennyire áthallatszik minden, gyakran nem csak a közvetlen szomszédból.

A másik, hogy tégla lakasban, ez ház függő, de nem mindig vagy annyi irányból körbevéve.

2022. ápr. 25. 08:16
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
16-18. Én ötemeletes panelban lakom a legfelső szinten és imádom. Kezdjük ott ebben a lépcsőházban csak másfél szobás lakások vannak és a tizenötből kb. tíz lakásban nyugdíjas lakik egyedül. Tehát amúgy is elég nagy csend van. Ez mellett legfelül lakom, nincs aki felettem hangoskodjon és mint tudjuk a legfelső szomszédot lehet mindig hallani a legjobban, az ő zaja hallatszik le a legjobban. Meg amúgy is a parkos zöld környéken van a ház közel a belvároshoz.
2022. ápr. 25. 09:15
 20/31 anonim ***** válasza:
Nekem sincs negatív tapasztalatom ilyen téren, de én is 4.en lakom, felettem nincs senki. Egy régi tégla vagy blokkos szerkezetűt is sokszor panel áron árulnak, régebben azért volt lényegesebb különbség árban. Mai árakat nézve 30at panelprogramosra, jó helyen és erkelyéset vennék 2 szobásból, de lift nélkülibe nem szívesen költöznék a 4.re megint.
2022. ápr. 25. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!