Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nehezebben eladható az ingatla...

Nehezebben eladható az ingatlanom, ha színes falak vannak?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, a natúr vagy akár fehér falak jobban vonzzák a vevőket, mert semleges.

Nálunk a házban van élénkebb szoba, pl. almazöld.

A nappali visszafogott krém színű.

Hátrány?

Pedig sok hirdetésben látom, hogy a gyerekszoba pl. kék vagy rózsaszín.

Én úgy lennék vele, ha nem ilyen kell, majd átfestem.

2022. ápr. 22. 12:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

"Én úgy lennék vele, ha nem ilyen kell, majd átfestem."

Ha fehérre akarják festeni, akkor átüt rajta a szín, ezért le kell kaparni előtte, és az a nagy meló.

2022. ápr. 22. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

#11: dehogy üt át.

Egy jó minőségű fehér festék pont úgy fed, mint a szines.

2022. ápr. 22. 19:03
 13/16 anonim ***** válasza:
38%

12.

Te is marhára értesz a festéshez.

Nem kellene ám mindenhez hozzászólnod unalmadban.

2022. ápr. 22. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

#14: a legendás Diszperzit valóban nem fog befedni egy lila vagy bordó falat, amíg el nem éred az 5mm festékvastagságot 5 réteggel.

De ha nem a talponállóban képezted tovább magad keverttel és sütőrummal, akkor tudod, hogy már lehet kapni kis anyagszükségletű jól fedő festékeket. Az élénk szinesek is ilyenek, és van belőlük fehér is.

2022. ápr. 22. 21:31
 15/16 anonim ***** válasza:
14: Akkor csak arra gondolj, hogy a lakásvásárlók nem képzett festők, és AZT GONDOLJÁK, hogy nem lehet ezt megoldani, ezért nem veszik meg az ilyen lakásokat. Vagy saját maguk festenek majd, és akkor valóban nem is fogják tudni megoldani a gyakorlatban. Egy egyszobás lakásra már 2 éve 1 milliós becslést adott igazságügyi kárszakértő Budapesten (sajnos reális), és azóta duplázódtak a festékárak mellé, szóval ezt nem kell alapnak tekinteni, hogy szakit tud hívni mindenki.
2022. ápr. 23. 00:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#15: ezért mindtam, hogy ez a festés dolog, csak a sötét, dohos lakásokban ad valami pluszt, hátha megveszi a balek.

Egy normális helyen levő jó elosztású lakásnál nem számít. Festéshez szerintem egyre kevesebben hívnak mestert, lesz olyan vevő aki festett már lakást, megveszi ő, vagy rálicitál az, aki lazán kiköhögi a festő munkadíját.

Mikor megvettük a lakást vajszinű festés és fűrészporos tapéta volt mindenhol, meg szoci csempe, elég egyhangú és nyomasztó volt, de a környék, a ház és az alaprajz az, amin nem tudsz változtatni. Szépen nekiálltunk magunknak megcsináltunk szinte mindent, már akkor sem tudtuk vilna kifizetni a lakás árának felét még mestereknek.

2022. ápr. 23. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!